Головна Новини Зірки персона Що з обличчям: Дженніфер Лопес не впізнати на фотографії
commentss НОВИНИ Всі новини

Що з обличчям: Дженніфер Лопес не впізнати на фотографії

Її «творчість» підписники не оцінили

9 листопада 2020, 10:35
Поділіться публікацією:

51-річна голлівудська знаменитість Дженніфер Лопес, яка недавно запустила власний бренд косметики, здивувала фанатів знімком, на якому застосувала занадто багато фільтрів. Фотографія з'явилася в її Instagram Stories.

Що з обличчям: Дженніфер Лопес не впізнати на фотографії

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

Зірка фільму "Стриптизерки" входить в список знаменитостей, які не обробляють свої знімки в фотошопі, перш ніж виставити їх в соціальну мережу. Джей Ло не раз показувала шанувальникам, як виглядає без макіяжу і викликала величезний захват своїми "чесними" фотографіями.

Тому підписники здивувалися, коли побачили "зафотошоплений" знімок, адже на ньому актриса не схожа на себе. Вона виглядає як юна дівчина з ідеально гладенькою шкірою, але все ж більшість фоловерів не оцінили таке "перевтілення" зірки. Актрису попросили більше не користуватися фільтрами, адже на природних знімках вона виглядає набагато краще.

Що з обличчям: Дженніфер Лопес не впізнати на фотографії - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня Дженніфер Лопес опублікувала в мережі відвертий знімок в білосніжному бікіні, продемонструвавши своє струнке і підтягнуте тіло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини