Головна Новини Зірки персона Щоденники покійної зірки "Гаррі Поттера" надрукують як мемуари
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоденники покійної зірки "Гаррі Поттера" надрукують як мемуари

Видавництво, яке працює над мемуарами відомого актора, назвало його щоденники «дотепними» та «абсолютно відвертими»

25 листопада 2020, 15:20 comments1990
Поділіться публікацією:

Шанувальники Алана Рікмана зможуть дізнатися про життя актора з його мемуарів. 

Щоденники покійної зірки "Гаррі Поттера" надрукують як мемуари

Фото: Extra.ie

Західна преса повідомляє, що 27 щоденників покійного Алана Рікмана опублікують як мемуари. Книга надійде в продаж восени 2022 року. У книзі надрукують як і дотепні думки,  так і відверті зізнання актора, які він он писав протягом понад 25 років кар’єри в кіно. 

Видавничий дім "Canongate" придбав права на рукописи зірки, які називатимуться "Щоденники Алана Рікмана". 

Серед найвідоміших ролей актора — шериф Ноттінгема ("Робін Гуд"), полковник Брендон ("Розум і почуття"), Ганс Грубер ("Міцний горішок") та професор Северус Снейп (Гаррі Поттер). 

Повідомляється, що Алан Рікман почав писати свої мемуари на початку 90-х років минулого століття та мав намір опублікувати їх. В цей час його кар’єра в кіно набирала обертів, а він став одним із найперспективніших акторів Великобританії. Рікман ділиться своїми спогадами зі знімальних майданчиків та театральних сцен. 

"Я в захваті, що щоденники Алана опублікують", — розказала Ріма Хортон, вдова Рікмана. "Щоденники демонструють справжнього Алана Рікмана — його почуття гумору, його гостру спостережливість, його майстерність і його відданість мистецтву". 

Алан Тейлор, редактор, який працюватиме над мемуарами, назвав стиль написання актора "анекдотичним", "дотепним" та "абсолютно відвертим".

 "Рікман писав свої спогади так, ніби листувався зі своїм близьким другом. Вони особисті, проникливі та надзвичайно смішні", — повідомляють у видавничому домі "Canongate"

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що Майкл Джей Фокс написав свої мемуари та завершує акторську кар'єру через хворобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини