Головна Новини Зірки персона Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи

Від Бріжит Бардо до Фарра Фосетт: жінки-символи епохи 70-х

30 травня 2024, 12:05
Поділіться публікацією:

Десятиліття 1970-х років залишається значним періодом в історії культури, відзначеним сплеском лібералізації, революційних змін у моді та кіно, де жінки грали не останню роль. Саме в цей час з'явилися яскраві образи, які досі сприймаються як зразки жіночої краси та стилю.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи

Секс-символи 1970-х

Бріжит Бардо

Бріжіт Бардо, що часто сприймається як емблема французького кіно, продовжувала залишатися в центрі уваги в 70-і роки, незважаючи на те, що почала уникати активної кар'єри актриси. Її стиль і образ "сексуальної німфетки" вплинули на моду і культуру того часу. Бардо була не лише кінозіркою, а й стала знаковою фігурою у русі за права тварин.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 2

Джейн Фонду

Джейн Фонду перетворила свою акторську кар'єру в 70-ті, беручи участь у політично заряджених фільмах і беручи активну участь в антивоєнному русі. Вона виграла дві премії Оскар за найкращу жіночу роль першого плану у цей період. Культурний вплив Фонди також розширився завдяки її фітнес-відео, які почали виходити наприкінці 70-х і стали культовими у 80-ті.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 3

Фарра Фосетт

Фарра Фосетт стала культовою фігурою, коли з'явилася в ролі однієї з "Ангелів Чарлі". Її знаменитий плакат, на якому вона зображена в червоному купальнику, став одним із найбільш продаваних в історії. Образ Фосетт уособлював нову еру у виставі жіночої краси, заснованої на здоровому та спортивному тілі.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 4

Дайана Рос

Дайана Росс, яка вийшла із гурту The Supremes, зарекомендувала себе як успішна сольна артистка. Її музична кар'єра була укріплена серією хітів, і вона стала значущою фігурою в музиці та моді, відомої своїми екстравагантними вбраннями та виразними виступами.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 5

Деббі Харрі

Деббі Харрі, лідерка групи Blondie, уособлювала дух панк-року і нової хвилі, вносячи свій внесок у музику і моду. Вона була відома своїм унікальним вокальним стилем та модним чином, який змішував жорсткість панку з фемінінністю, що робило її стиль виключно впливовим.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 6

Ракель Велч

Ракель Велч стала символом сексуальної революції 60-х, і її популярність продовжувала зростати в 70-х. Вона була відома своїми ролями в кіно, де часто грала хоробрих та сексуальних жінок, а її образи у кіно стали іконічними.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 7

Шер

Шер, розпочавши свою кар'єру в дуеті з Сонні Боно, незабаром стала солісткою, продемонструвавши свої численні таланти як у музиці, так і в акторській майстерності. У 70-х її музична кар'єра досягла піку, і вона стала відома завдяки своїм телевізійним шоу, які показували її унікальний стиль та музичну майстерність. Її екстравагантні вбрання та вміння перетворювати кожен виступ у видовище зробили її незабутньою іконою того часу.

Секс-символи 1970-х: хто вони жінки епохи - фото 8

Ці жінки не просто відображали зміни в суспільних настроях та моді тих часів, а й активно їх формували, ставши незабутніми іконами десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини