Головна Новини Зірки персона Селена Гомес розкритикувала Facebook: деталі інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес розкритикувала Facebook: деталі інциденту

Гомес вважає, що Facebook має вжити заходів

30 грудня 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

Американська знаменитість Селена Гомес, яку журнал People назвав "Людиною року", розкритикувала популярну мережу Facebook за поширення неправдивої інформації про коронавірусну інфекцію.

Селена Гомес розкритикувала Facebook: деталі інциденту

Селена Гомес (фото з відкритих джерел)

Відомо, що популярна виконавиця все більше приділяє уваги соціальним проблемам і критикує соцмережі за фейкові новини. Днями Селена опублікована на своїй сторінці в Twitter відео, в якому був виступ генерального директора Центру з протидії цифрової ненависті (CCDH) Імрана Ахмеда. Він говорив про те, що такі компанії, як Facebook роблять все можливе, щоб не поширювати неправдиву інформацію про коронавірус.

Але співачка заперечила чоловікові й написала пост, в якому звинуватила соціальну мережу в неробстві на рахунок протидії фейковим новинам. Селена Гомес заявила, що наукова дезінформація коштувала і буде коштувати життя, а значить Facebook повинен нести відповідальність за людські життя.

"Facebook сказав, що він не буде дозволяти поширювати брехню про COVID-19 і вакцини на своїй платформі. Так чому ж це відбувається досі? Facebook буде нести відповідальність за тисячі смертей, якщо не вживе заходів зараз", — заявила виконавиця.

Нагадаємо, соціальна мережа Facebook організувала інформаційну кампанію, яка буде нагадувати та повідомляти користувачам про важливість вакцинації проти грипу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що соціальна мережа Facebook видалила сотні сторінок через "неавтентичну поведінку", до яких були причетні Росія і Франція. Мета діяльності акаунтів — вплив на ситуацію в країнах Африки та Близького Сходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини