Головна Новини Зірки персона Селена Гомес знялася в купальнику і вперше показала свій шрам
commentss НОВИНИ Всі новини

Селена Гомес знялася в купальнику і вперше показала свій шрам

Селена заявила, що більше не соромиться свого шраму

28 вересня 2020, 00:30 comments1239
Поділіться публікацією:

Селена Гомес знялася в купальнику і вперше показала свій шрам

Селена Гомес

Американська зірка Селена Гомес, яка нещодавно розповіла про свої головні б'юті-секрети, "підірвала" соціальну мережу фотографією в купальнику, на якій вперше продемонструвала свій шрам від операції. Кадр знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Помітно схудла співачка позує в ніжно-блакитному купальнику з блискавкою на грудях, який підкреслює її струнку фігуру. Але особливу увагу привертає її великий шрам, який тягнеться від зони бікіні по внутрішній поверхні стегна. Селена вперше показала шанувальникам свій шрам, який залишився у неї після перенесеної операції.

28-річна артистка зізналася, що раніше приховувала свій шрам під одягом, щоб його ніхто не помітив, а тепер вона відчуває себе більш впевнено і пишатися тим, що пережила важкий період у своєму житті.

До слова, за три дні публікація зірки зібрала понад 12 мільйонів лайків і безліч коментарів від колег і шанувальників, які відзначили, що Селена має чудовий вигляд.

Відомо, що у 2016 році музична кар'єра співачки перервалася через загострення вовчака — аутоімунної хвороби, в ході якої відбувається запалення сполучних тканин організму. На тлі захворювання у неї з'явилися проблеми психологічного характеру. Селена довгий час проходила лікування, пропавши з поля зору ЗМІ та шанувальників, а у 2017 році вона перенесла трансплантацію нирки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Селена Гомес запустила власний бренд косметики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини