Головна Новини Зірки персона Сергій Бабкін розсекретив вартість операції у Австрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Бабкін розсекретив вартість операції у Австрії

Попередньо він повідомляв, що перша операція коштувала 2700 євро

21 лютого 2021, 19:52 comments1395
Поділіться публікацією:

Відомий український музикант Сергій Бабкін, який нещодавно переніс дві операції на очах, розповів, скільки насправді коштували хірургічні втручання. Дану інформацію оприлюднив "24 канал".

Сергій Бабкін розсекретив вартість операції у Австрії

Сергій Бабкін розсекретив вартість операції у Австрії - фото з відкритих джерел

За словами музиканта, операція пройшла успішно, проте за деякий час йому потрібно знову повернутися до австрійської столиці Відня, щоб прооперувати праве око. Співак повідомив, що потужності лазера не вистачило для того, щоб відразу прибрати всі плями.

Співак подякував шанувальникам за підтримку, дружині Сніжані за те, що вона не дозволила зірці опустити руки. Також він подякував Всесвіту за отриманий урок.

"На даний момент всі лікування (дві операції), робота лікаря, обстеження у Відні, препарати, різні маніпуляції — коштували нам 15 000 євро", - зізнався музикант.

Музикант зазначив, що хоче максимальної прозорості, тому зізнався, скільки коштували операції. За словами Бабкіна, багато людей з діагностованими захворюваннями очей звертаються до нього, оскільки також хочуть лікуватися в європейських країнах.

Нагадаємо, що Сергій Бабкін заявив, що на деякий час залишає соціальні мережі через те, що у нього діагностували рідкісне захворювання і зараз він готується до серйозної операції. На своїй сторінці в Instagram артист повідомив, що змушений влаштувати собі "детокс" від телефону і соціальних мереж, тому що тиждень тому у нього виявили рідкісне захворювання очей, яке, за словами Бабкіна, зустрічається один раз на мільйон. Бабкін розповів, що зробити операцію в Україні не може, тому що у нас немає потрібного обладнання для її проведення, і в країнах СНД теж немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини