Головна Новини Зірки персона Сергій Бабкін відверто розповів про зраду дружині
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Бабкін відверто розповів про зраду дружині

Сергію Бабкіну вдалося зберегти свій шлюб

23 серпня 2020, 13:30 comments3233
Поділіться публікацією:








Сім'я музиканта Сергія Бабкіна вважається однією з найміцніших і зразкових в Україні. З дружиною Сніжаною вони разом 11 років і виховують трьох дітей. Однак, не все у зіркового подружжя було гладко. У програмі "Екзамен", яку веде Маша Єфросиніна на YouTube-каналі, артист розповів, що вони з дружиною були на грані розлучення.

Сергій Бабкін відверто розповів про зраду дружині

Сергій Бабкін зізнався, що зрадив коханій через три роки їх спільного життя. Він став сольним артистом і часто виїжджав на гастролі. Одного разу він повернувся додому, і дружина розповіла, що їй приснився сон, який натякнув їй на зраду з боку чоловіка. Сергій спочатку все заперечував і обурювався, але потім зізнався у скоєному.

Дружина артиста почала збирати речі, щоб піти, але музикант просив дати йому ще один шанс. "Я вимолював на колінах, зі сльозами, зупиняв. Казав: будь ласка, треба щось придумати, так не можна, я все виправлю ", — зізнався Бабкін.

Музикант розповів, що зберегти шлюб вдалося не йому, а загадковому "хазяїну", який жив в їх квартирі. Коли Сніжана збирала речі, вона зайшла у ванну і побачила, як з неї витікає вода і почала ганчіркою витирати підлогу. Тоді вона відчула, що ззаду хтось стоїть і каже: "Що ж ви таке робите?".

Артист зізнався, що вони з дружиною давно відчувають, що з ними хтось живе і це створіння допомогло їм налагодити стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому люди зраджують своїм партнерам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини