Головна Новини Зірки персона Сестри Хадід повністю оголилися для зйомок Versace (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестри Хадід повністю оголилися для зйомок Versace (ФОТО)

Відомі моделі Белла та Джіджі Хадід знялися оголеними для нової реклами італійського модного будинку Versace

20 лютого 2022, 22:50 comments4287
Поділіться публікацією:

Відомі сестри Белла і Джіджі Хадід, які давно підкорили світовий подіум, знялися в новому кампейні італійського модного будинку Versace в оголеному вигляді. Сексуальна фотографія була опублікована на офіційній сторінці бренду в Instagram.

Сестри Хадід повністю оголилися для зйомок Versace (ФОТО)

Белла та Джіджі Хадід (фото з відкритих джерел)

На знімку американські моделі стоять на повний зріст, прикривши інтимні місця сумками Versace з нової колекції чорного та білого кольору, а груди – нарощеним волоссям. Дівчата тримають у руці червоне яблуко, а по лівій нозі Белли Хадід повзе змія. На моделях також були ювелірні вироби Versace: кільця, сережки, браслети та кулони із зображенням Медузи Горгони – емблеми Модного дому.

Сестри Хадід повністю оголилися для зйомок Versace (ФОТО) - фото 2

Ця фотографія стала відсиланням до Едемського саду та первородного гріха. Схожий знімок бренд Versace вже робив у 1995 році, тоді у зніманнях брав участь Сільвестр Сталлоне та Клаудія Шиффер, які прикривалися фарфоровими тарілками з фірмовим принтом.

Нагадаємо, 25-річна популярна супермодель Белла Хадід взяла участь у рекламній кампанії всесвітньо відомого бренду Victoria's Secret, знявшись у спеціальній фотосесії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, американська знаменитість Белла Хадід показала знімок, на якому позує перед дзеркалом у вільних штанах та відвертому рожевому топі на голе тіло, продемонструвавши контур своїх грудей.

Читайте також, що супермодель Белла Хадід, перебуваючи у самоізоляції, продовжувала співпрацювати з модними брендами та влаштовувала пікантні домашні фотосесії. На сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію для французького бренду Jacquemus. Модель приміряла пікантні образи модної марки, а інтимні місця прикривала новими сумочками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини