Головна Новини Зірки персона Замість Ілона Маска організатори запросили його двійника
commentss НОВИНИ Всі новини

Замість Ілона Маска організатори запросили його двійника

Замість Ілона Маска організатори презентації нової газети запросили його невдалого двійника.

11 травня 2023, 19:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Китайські шанувальники Ілона Маска були впевнені, що йдуть на вечірку, де зустрінуться з американським мільярдером. Однак вони були розчаровані, адже на зустріч організатори запросили невдалу копію Маска. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання South China Morning Post.

Замість Ілона Маска організатори запросили його двійника

Справжній Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Президент Китайсько-американської торговельної асоціації Гері Конг повідомив, що на рекламній презентації нового видання "Wall St Magazine" буде присутній генеральний директор Twitter і Tesla Ілон Маск.

Понад 100 шанувальників американського бізнесмена прийшли в готель заради зустрічі з Маском. Вони чекали півтори години на бізнесмена, однак замість нього з’явилась віддалена схожа копія мільярдера. Фейковий Ілон Маск прибув в оточені охоронців, представив журнал, вручив кілька нагород та сфотографувався з гостями заходу.

Відвідувачі спочатку не зрозуміли, що цей несправжній Маск. Прозріння вже відбулось після того, як двійник американського бізнесмена пішов, а шанувальники, які були на заході почали викладати фото в соцмережах.

"Коли я побачила його особисто, я подумала: "Гей, він не схожий на Маска". Я думала, що, можливо, він виглядає трохи інакше в реальному житті", — пояснила вона.

Замість Ілона Маска організатори запросили його двійника - фото 2

Організатор заходу Гері Конг пояснив, що ніколи не обіцяв присутність Маска на презентації. Конг повідомив, що у пресрелізі події натякалось про присутність Ілона Маска, але на лише обкладинці журналу. Однак повідомлення про подію містило такий текст: "Головний комітет запросив багатьох підприємців, у тому числі Ілона Маска".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США розпочали розслідування проти SpaceX Ілона Маска.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який відповів Маску на видалення свого пропагандистського допису в Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини