Головна Новини Зірки персона Шарліз Терон зроблять ряд операцій: актриса отримала серйозну травму
commentss НОВИНИ Всі новини

Шарліз Терон зроблять ряд операцій: актриса отримала серйозну травму

У новому фільмі "Стара гвардія" Шарліз Терон виконувала всі трюки самостійно, що призвело до серйозних травм руки

19 липня 2020, 20:48 comments2597
Поділіться публікацією:

Відома голлівудська актриса Шарліз Терон отримала серйозні травми руки на зйомках кінострічки "Стара гвардія" та її готують до трьох операціями. Про це повідомляє видання The Daily Telegram.

Шарліз Терон зроблять ряд операцій: актриса отримала серйозну травму

Так, за словами самої актриси, в новому кіно вона постане в ролі жінки-воїна, при цьому вона самостійно виконує всі трюки самостійно і не хотіла приймати послуги каскадерів. При цьому, коли Терон відчула важку біль в руці, вона продовжувала зніматися і не скаржилася режисерові.

"У цей час ми знімали сцени на коні, а я практично взагалі не могла рухати кінцівкою. Після того, як закінчилася робота над фільмом, я зрозуміла, що мені потрібно зробити три операції", — зізнається знаменитість.

Як стало відомо пізніше, Шарліз відважно виконувала свої обов'язки протягом п'яти днів, зазнаючи біль пальця, у суглобі якого була обірвана м'яз.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актриса Шарліз Терон спростувала чутки про свої заручини з топовим американським актором Шоном Пенном, що стали широко обговорювати в світській хроніці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини