Головна Новини Зірки персона Шоумен Андрій Джеджула вдруге стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоумен Андрій Джеджула вдруге стане батьком

У Андрія Джеджули вже є син від попереднього шлюбу

31 серпня 2020, 21:05 comments1662
Поділіться публікацією:

У сім'ї 45-річного українського шоумена і телеведучого Андрія Джеджули очікується поповнення. Приємну новину підписникам повідомила його дружина Юлія на своїй сторінці в Instagram.

Шоумен Андрій Джеджула вдруге стане батьком

Андрій Джеджула з дружиною| instagram.com/djedjula

Дівчина написала, що через 18 років, готується знову стати мамою. І додала до свого посту фотографію, на якій позує в чорній сукні, яка підкреслює її кругленький животик.

Шоумен Андрій Джеджула вдруге стане батьком - фото 2

Відзначимо, що це буде перша спільна дитина українського шоумена і його дружини Юлії, з якою він перебуває у шлюбі з 2017 року. Раніше Джеджула був одружений на екс-учасниці "ВІА Гри" Санті Дімопулос, з якої ростить сина Даніеля. У його дружини Юлії також є 18-річна дочка від попередніх стосунків.

До слова, Санта привітала дружину колишнього чоловіка з вагітністю, написавши, що це щастя. Вона також була присутня на їх весіллі, тому що зберегла з Андрієм Джеджулою хороші відносини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що племінниця Джулії Робертс, зірка фільму "Нерв" Емма Робертс офіційно підтвердила свою вагітність і натякнула на стать майбутньої дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини