Головна Новини Зірки персона Сильвестру Сталлоне - 75: найпопулярніші ролі та фільми відомого актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильвестру Сталлоне - 75: найпопулярніші ролі та фільми відомого актора

6 липня Сильвестр Сталлоне святкує день народження

6 липня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:








Відомий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне 6 липня відзначає свій день народження. Йому виповнилося 75 років. На його фільмах виросло не одне покоління любителів бойовиків. "Коментарі" вирішили пригадати найяскравіші ролі та найвідоміші фільми зірки.

Сильвестру Сталлоне - 75: найпопулярніші ролі та фільми відомого актора

Сильвестр Сталлоне (фото з відкритих джерел)

Знаковим фільмом для актора стала стрічка "Роккі", що принесла йому світову славу. Фільм вийшов  у прокат в 1976 році. Сталлоне зіграв у картині жебрака, якому потім вдалося заробити грошей. Він вибивав борги в людей, які займали гроші  в його господаря, лідера мафії. З іншої сторони, Роккі був спортсменом, який був готовим перемогти будь-якого суперника.  

У 2008 році відбулася прем'єра голлівудського бойовика "Рембо", в якому актор також отримав головну роль. Там він зіграв крутого хлопця, який має допомогти врятувати місіонерів, яких зненацька захопили бірманські солдати. У сюжеті картини йдеться про події через 20 років після війни в Афганістані.

 Фільм "Нестримні" є також знаковою роботою Сильвестра Сталлоне. Адже там актор зіграв Барні Росса, який очолював загін найманців. За гроші  його люди були здатні виконати будь-яке замовлення. Проте одного разу найманці зустрічають дуже сильного суперника. Його перемогти та здолати вони зможуть тільки разом.

 У гостросюжетному бойовику "План втечі" Сталлоне з'явився на екрані в ролі Рея Бресліна — фахівця, який може втекти з будь-якої в'язниці.  Якось агент ЦРУ Джессіка Мейер запропонувала йому перевірити одну нову секретну в'язницю.  "Гробницю" спеціально збудували, щоб тримати там особливо небезпечних злочинців. Рей Бреслін приймає пропозицію агента. Його саджають до в'язниці, дають нове ім'я, створюють видуману історію. Згодом головний герой розуміє, що це була пастка.  Виявляється, що його посадили по-справжньому. Тепер він має вибратися на свободу і довести усім свою невинуватість.

У 2002 році відбулася прем'єра ще одного фільму за участю Сталлоне.  У стрічці "Прибрати Картера" голлівудський актор грав роль помічника відомого кримінального боса, який робив усю брудну роботу за нього.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Сильвестр Сталлоне продає свій особняк за збитковою ціною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини