Головна Новини Зірки персона Сім років не користується телефоном: відомий співак ошелешив заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім років не користується телефоном: відомий співак ошелешив заявою

Ед Ширан заявив, що через смартфон почувався пригніченим

31 січня 2022, 23:20
Поділіться публікацією:

Виконавець з Великої Британії Ед Ширан  повідомив, що протягом семи років не робить дзвінків зі свого мобільного телефону.

Сім років не користується телефоном: відомий співак ошелешив заявою

Ед Ширан (фото з відкритих джерел)

 Цю новину 30-річний співак оголосив в подкасті The Collector's Edition. Зірковий артист  сказав, що з тої причини, що користувався смартфоном, постійно відчував  стан пригнічення  та часто мав поганий  настрій. В 2015 році він прийняв  рішення  забути про девайс.

  За словами виконавця, він  " проводив весь свій час у дуже низькому місці." Коли змінив звичку, то відразу відчув, що завіса  тільки піднялась.

З тої пори співак проводить спілкування та  розв'язує свої проблеми, використовуючи електронну пошту, замітивши, що контактів з прихильниками не полишив, просто їх стало менше.

 За словами зірки, через кілька днів він сідає за ноутбук і дає відповідь на 10 електронних листів. Відсилає їх і закриває електронне спілкування.

 Артист стверджує, що таке його рішення зробило його впевненішим та щасливішим. Адже у нього є більше часу, який він тепер приділяє для родини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що український співак розповів про стосунки з чоловікомПопулярний український співак, продюсер і музикант MELOVIN  зізнався, що протягом шести років перебував у романтичних стосунках із чоловіком, проте всі ці роки йому доводилося приховувати роман. Музикант боявся зізнатися суспільству в своїй орієнтації. Але це, за словами MELOVINа, що не стало причиною для розриву стосунків. Пара розсталася через брак нових емоцій. Співак зазначив, що на сьогодні не готовий вступати з кимось у стосунки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини