Головна Новини Зірки персона Сімпсони в жалобі: помер сценарист легендарного шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Сімпсони в жалобі: помер сценарист легендарного шоу

До останніх днів свого життя талановитий чоловік продовжував роботу над кінематографічним продуктом

19 січня 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

Сценарист та один із продюсерів культових "Сімпсонів" Девід Річардсон помер у віці 65 років. Трагедія сталася 18 січня, повідомляє Deadline.

Сімпсони в жалобі: помер сценарист легендарного шоу

Девіду Річардсону було всього 65 років.Колаж: Hidrocalidodigital

Причиною смерті стала серцева недостатність. Цікаво, що майже 30-річним Річардсон пережив рак і з головою поринув у кінематограф.

Останньою із робіт талановитого чоловіка став п’ятий, фінальний сезон мультфільму для дорослих "F Is for Family". Річардсон був виконавчим директором цієї стрічки.

Українським глядачам можуть бути знайомі із творчістю Девіда Річардсона не лише по "Сімпсонам". Він також працював над ситкомами "Порожнє гніздо", "Два з половиною чоловіки", "Малкольм у центрі уваги" тощо. На його рахунку — сотні сценаріїв для різних комедійних шоу Америки.

У Річардсона залишилася велика родина — дружина, троє дітей та двоє онуків. Церемонію поховання планують провести приватно, пізніше влаштувавши публічний вечір пам’яті відомого сценариста. Також зазначається, що замість квітів до могили можна зробити пожертвування від імені Девіда Річардсона для дитячої дослідницької лікарні Сент-Джуд.

Нагадаємо, що мультсеріал "Сімпсони", одним із творців якого був покійний Річардсон, визнаний культовим, адже не втрачає популярності вже понад 30 років. Трохи раніше "Коментарі" розповідали про оригінальну "фішку" стрічки — вміння "передбачати" майбутнє. На порталі представлена підбірка із подій, зображених в мультсеріалі, які все ж стали реальністю.

Також видання повідомляло, що з життя пішов і відомий французький актор Жан-П'єр Бакрі. Чоловік боровся з онкологією, але, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини