Головна Новини Зірки персона Син Григорія Чапкіса відреагував на його шлюб з молодою коханою
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Григорія Чапкіса відреагував на його шлюб з молодою коханою

Григорій Чапкіс зізнався, що не бачив сина більше як рік

7 грудня 2020, 15:15 comments1038
Поділіться публікацією:








У вересні 2020 року стало відомо, що 90-річний хореограф Григорій Чапкіс одружився з обраницею, яка молодша за нього на 52 роки. Цей шлюб став для нього четвертим. Син хореографа Грег зізнався, як ставиться до такого рішення батька.

Син Григорія Чапкіса відреагував на його шлюб з молодою коханою

Григорій Чапкіс з сином Грегом (фото з відкритих джерел)

Син Григорія Чапкіса недавно прилетів в Україну з Америки й став гостем популярного шоу "Танці з зірками". Він зізнався, що через пандемію коронавірусної інфекції не бачив батька майже рік і дуже чекав моменту зустрічі з ним. Грег розповів, що із задоволенням взяв участь в українському шоу, яке так цінує його батько.

41-річний чоловік також прокоментував шлюб Григорія Чапкіса і його молодої коханої. Він зазначив, що вся сім'я рада тому, що у батька є людина, яка його любить, доглядає за ним і чекає вдома. Грег зізнався, що у них не виникало сварок з приводу особистого життя батька, попри плітки, які поширюються.

Відомо, що Григорій Чапкіс прищепив своїм дітям любов до танців. Його дочка Лілія живе в Італії, де займається хореографією, а син Грег (Григорій) викладач хіп-хоп в Сан-Франциско.

Нагадаємо, що відомий хореограф Григорій Чапкіс не називає імені своєї нової дружини, відомо лише, що вона є ровесницею його онучки — 39-річної Ганни Сафрончик.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Григорій Чапкіс показав свої апартаменти в Києві, де живе разом з молодою дружиною. Хореограф зізнався, що познайомився з коханою в ювелірному магазині, коли хотів купити подарунок. Між ними зав'язалося спілкування, яке потім, як виявилося, переросло в справжнє кохання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини