Головна Новини Зірки персона Син Мадонни став художником: що малює хлопець (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Мадонни став художником: що малює хлопець (ФОТО)

Син Мадонни та Гая Річі став художником і почав продавати картини під вигаданим ім'ям Rhed: як вони виглядають

25 грудня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

21-річний Рокко Річі, син "королеви поп-музики" Мадонни та режисера Гая Річі, серйозно зайнявся мистецтвом та продає свої картини.

Син Мадонни став художником: що малює хлопець (ФОТО)

Рокко Річі / Фото: @roccoritchie

Як повідомляє видання Page Six, роботи молодого художника, який взяв псевдонім Rhed, представляє лондонська галерея Tanya Baxter Contemporary. Придбати їх можна на сайті Artsy.net. Слід зазначити, деякі картини вже викуплені.

Зазначається, що витвори Рокко Річі випромінюють суміш невинності та впевненості. Він прийняв експресіоністичний стиль та яскраві кольори у поєднанні зі свободою та динамічною енергією нью-йоркського мистецтва графіті.

Сам Rhed розповідав, що в його студії зазвичай відбувається багато чого – гучна музика, всюди ескізи, багато людей навколо – але це і допомагає йому зосередитися.

До слова, перша виставка робіт художника відбулася у 2018 році.

Син Мадонни став художником: що малює хлопець (ФОТО) - фото 2

Відомо, що раніше Рокко, як і інші діти знаменитостей, пробував себе як манекенник і навіть знявся в рекламі весняної колекції дизайнера Олександра Вана для Adidas Originals.

Нагадаємо, що Ai-Da, перший у світі художник-робот з ультра-реалістичним штучним інтелектом, відкрила свою першу персональну виставку в Лондоні у галереї Annka Kultys. Тематично виставка присвячена глобальному потеплінню, зникненню видів, використанню та зловживанню технологіями майбутнього.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відвідувач паризького музею сучасного мистецтва, центру Помпіду, зіпсував картину сучасного французького художника.

Читайте також, що краєвиди відомого вуличного художника пішли з молотка за рекордну вартість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини