Головна Новини Зірки персона Син Сергія Мавроді не вірить в природну смерть батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Сергія Мавроді не вірить в природну смерть батька

Нащадок Мавроді також розповів про те, як спілкувався з ним

20 жовтня 2021, 10:15 comments2762
Поділіться публікацією:

Син Сергія Мавроді не вірить в природну смерть батька

Сергій Мавроді, фото з відкритих джерел

Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у Максима Мернеса, рідного сина засновника "МММ" Сергія Мавроді. Хлопець зараз живе за межами Росії і займається криптовалютою. Під час розмови в передачі "В гостях у Гордона" Максим спочатку не хотів говорити про своїх батьків, але кінець кінцем таки відповів не на всі питання Дмитра.

Син Мавроді вважає, що його мати вибрала батька через його характер і спосіб мислення, яким чоловік відрізнявся від інших. Максим каже, що Сергій Пантелійович був цілеспрямованим, нікого не боявся ніколи. Однак батько не брав участі у вихованні сина, спілкувалися в дитинстві вони дуже мало. На дні народження батько ніколи нічого не дарував синові.

Мати з батьком розлучилися, коли Мавроді оголосили в розшук. Чоловік не хотів переносити свої особисті проблеми на сім'ю, впевнений його нащадок.

Також Максим додав, що, в основному, з батьком вони останнім часом спілкувалися через листування, особистих зустрічей було мало. У батька були дуже великі амбіції. Тому він зібрав навколо себе соратників і просував "МММ" за межами Росії, у всіх інших країнах світу. Найбільш сильна піраміда побудована в Африці, каже Максим.

Хлопець багато років приховував, що він син Мавроді і, напевно, приховував би і все життя. Максим каже, що Мавроді не співчував вкладникам тому, що вклади — це були навіть не інвестиції, а благодійна допомога. Якщо люди вклали гроші, значить вони повірили батькові, впевнений син.

За словами Максима, за місяць до смерті батько перестав виходити на зв'язок, хоча раніше завжди був на зв'язку. Це насторожило хлопця. Про саму смерть він дізнався з новин й був шокований.

Нагадаємо, що Мавроді помер 26 березня 2018 року. У ЗМІ писали, що йому стало погано на автобусній зупинці і він потрапив в клініку. Причинами смерті названі перфорація виразки кишківника й інфаркт міокарда, також у госпіталізованого була нібито хронічна алкогольна інтоксикація.

Максим стверджує, що його батько не їздив на автобусах і не пив. Тому він вважає, що все написане в ЗМІ про смерть батька — це маячня. Син каже, що виключає версію природної смерті на зупинці, а й те, що батько десь ховається, теж не правда. Мавроді вже немає в живих, впевнений син. Адже Сергій Пантелійович володів криптовалютою на мільярди доларів, він точно не їздив би на громадському транспорті.

На похоронах Максим не був і в Росію більше не приїжджав, бо це не безпечно. Чи вбили батька, Максим не знає, але каже, що за ним був пильний нагляд.

Як повідомляв портал "Коментарі", Jay-Z і Бейонсе продають особняк, який загорівся в липні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини