Головна Новини Зірки персона Син Шарліз Терон прогулявся в Греції в довгій сукні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Шарліз Терон прогулявся в Греції в довгій сукні (ФОТО)

9-річний син голлівудської актриси Шарліз Терон в довгій сукні прогулявся по узбережжю в Греції

13 серпня 2021, 16:10 comments1782
Поділіться публікацією:

45-річна актриса, зірка фільму "Адвокат диявола" Шарліз Терон вирушила зі своїми прийомними дітьми до Греції. Нещодавно папараці зняли її на прогулянці з 5-річною Августиною і 9-річним Джексоном, який позиціонує себе як дівчинка.

Син Шарліз Терон прогулявся в Греції в довгій сукні (ФОТО)

Шарліз Терон / Фото: Getty Images

Зіркова мама не заважає своєму прийомному синові висловлювати своє "я", тому не має нічого проти того, що дитина хоче носити сукні й виглядати як дівчинка. Шарліз називає Джексона своєю другою дочкою, і, за її словами, хлопчик сам просив так його називати.

9-річний син любить одягати сарафани, "дівчачі" купальники, сукні, спідниці. Для прогулянки по узбережжю Греції Джексон вибрав сарафан з розрізами біло-блакитного кольору. При цьому у нього були заплетені тонкі кіски, зібрані у хвіст, а на нігтях — рожевий лак.

Син Шарліз Терон прогулявся в Греції в довгій сукні (ФОТО) - фото 2

Шарліз Терон з дочкою Августа і сином Джексоном
Фото: Скріншот
Нагадаємо, що американська кіноактриса Шарліз Терон відверто розповіла про свого сина, який вважає себе дівчинкою. "Вона (Джексон, — прим. авт.) дорослішає, і гостро реагує на те, коли люди пишуть про неї використовуючи займенник" він ". Це дуже ранить мою дочку, адже це — її особиста справа. Їй вирішувати, ділитися цим", — зазначила знаменитість в одному з інтерв'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома голлівудська актриса, зірка фільмів "Скандал" і "Божевільний Макс" Шарліз Терон потрапила в об'єктив папараці, коли поверталася додому після тренування. "Чесні" знімки красуні відразу ж поширилися в мережі. 45-річна знаменитість з'явилася в яскраво-помаранчевих спортивних легінсах, чорній майці без бюстгальтера, а на її обличчі не було й грама косметики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини