Головна Новини Зірки персона У Мережу потрапило «чесне» фото 45-річної Шарліз Терон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережу потрапило «чесне» фото 45-річної Шарліз Терон

У мережі з'явилися «чесні» фотографії 45-річної актриси Шарліз Терон, на яких вона без макіяжу і в звичайному одязі

13 червня 2021, 20:50 comments3439
Поділіться публікацією:

Відома голлівудська актриса, зірка фільмів "Скандал" і "Божевільний Макс" Шарліз Терон потрапила в об'єктив папараці, коли поверталася додому після тренування. "Чесні" знімки красуні відразу ж поширилися в мережі.

У Мережу потрапило «чесне» фото 45-річної Шарліз Терон

Шарліз Терон (фото з відкритих джерел)

Відомо, що після роботи в бойовику "Безсмертна гвардія" актрису якийсь час не кликали в нові фільми, але пізніше їй надійшла пропозиція знятися в новій частині "Форсажа" і Шарліз почала працювати над собою, щоб бути ефектною в кадрі. Після завершення зйомок актриса продовжила підтримувати свою фігуру в формі й повертаючись додому з чергового тренування, потрапила в об'єктив папараці.

45-річна Шарліз Терон постала в яскраво-помаранчевих спортивних легінсах, чорній майці без бюстгальтера, а на її обличчі не було й грама косметики. І попри те, що актриса несподівано потрапила в кадр і була в повсякденному одязі, виглядала вона добре і багато шанувальників це відразу ж відзначили.

У Мережу потрапило «чесне» фото 45-річної Шарліз Терон - фото 2
У Мережу потрапило «чесне» фото 45-річної Шарліз Терон - фото 3

Нагадаємо, що 45-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Адвокат диявола" і "Божевільний Макс" Шарліз Терон більше не зваблива блондинка. Актриса з'явилася перед шанувальниками в незвичайному і яскравому образі. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька знімків, на яких позує в образі рудої бестії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня Шарліз Терон попри відсутність другої половинки, зовсім не відчуває себе самотньою. Навпаки, актриса переконана, що з кожним роком життя змінює людину і пріоритети теж стають іншими. Тим більше, що бути мамою двох дітей — це величезна праця, який вимагає чималої віддачі та енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини