Головна Новини Зірки персона Скандальна російська співачка розповіла про свій заповіт: чому там є Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна російська співачка розповіла про свій заповіт: чому там є Україна

Співачка робила неочікувану заяву

19 березня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Колишня українка  Лоліта, яка не засудила  повномасштабну   війну країни-агресорки,  тепер говорить про свій заповіт. Виявилось, що співачка, яка чимало  часу проживає в Росії, захотіла, аби після смерті якусь частину її праху розвіяли  Україною. 

Скандальна російська співачка розповіла про свій заповіт: чому там є Україна

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

 Лоліта пригадала, що до 16 років жила в місті  Мукачево і дотепер  продовжує спілкуватися з  тамтешніми однокласниками. Тому  має мрію, аби її останки  привезли  на історичну батьківщину, але, поки їй заборонили в'їзд на територію України. 

"Чому така ідея виникла, мене ж не впускають в Україну, а знайдеться хтось із друзів, хто колись забере одну пробірочку і викине її на вулиці Нижній Вал,37 у Мукачево, де пройшло моє дитинство, де я була абсолютно щасливою дитиною, чудовий двір, багато дітей", — розповіла співачка  під час інтерв’ю на ютуб-каналі "ПОВЕСТОЧКА".

При цьому,  Лоліта в своєму заповіті  зазначила  ще багато чого  дивного.

"Одну пробірку з моїм прахом нехай спустять в унітаз, тому що хтось точно це захоче зробити. Одну пробірку варто дати шанувальникам, вони божевільні, нехай що хочуть те і роблять. Хочу також одну пробірку в Болгарію. Тому що, хто буде прах провозити? Це дозволи різні. А тут, що там 100 грамів. Ось чому 7 пробірок і одну з них обов’язково в Україну. Це ще діло принципу, я сказала: "Не пускаєте, але я все одно проникну, хоть прахом, але проникну".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна російська співачка заявила, що тепер співає за їжу в РФ. Колишня українка, а тепер російська артистка Лоліта Мілявська, яка підтримала  військове вторгнення Росії на територію  України, звернулась до офіціанта з незвичним для неї проханням. Зірка  пропонувала йому  виконати свою пісню в обмін на їжу, але  призабула слова. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини