Головна Новини Зірки персона Скандальний голлівудський режисер на межі смерті: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальний голлівудський режисер на межі смерті: подробиці

У Харві Вайнштейна діагностували рак кісткового мозку: останні новини про стан його здоров'я

сьогодні, 13:45
Поділіться публікацією:

Відомий американський кінопродюсер Харві Вайнштейн, який опинився у центрі скандалів кілька років тому, тепер зіштовхнувся з серйозними проблемами зі здоров'ям. Як повідомляє Variety, у нього діагностували хронічний мієлоїдний лейкоз — форму раку, що вражає кістковий мозок. Наразі команда Вайнштейна обмежується лише цими словами і закликає утриматись від зайвих питань.

Скандальний голлівудський режисер на межі смерті: подробиці

Харві Вайнштейн бореться з важким онкологічним захворюванням

"Те, що деталі про його здоров'я стали об'єктом публічного інтересу, є неприємним і неприйнятним. Ми не коментуватимемо це далі, щоб поважати особистий простір пана Вайнштейна," — зазначили його представники.

Раніше Вайнштейн мав інші серйозні проблеми зі здоров'ям. Йому вже робили операцію на серці, і тоді, за словами його адвоката, він був на межі смерті. Крім того, влітку цього року Вайнштейн був госпіталізований через двосторонню пневмонію, ускладнену COVID-19, а також має діабет, що лише додає складності його медичній ситуації.

Вайнштейн здобув широку відомість не тільки як кінопродюсер, але і як фігурант великого скандалу у 2017 році. Тоді близько 80 жінок, включаючи відомих актрис, звинуватили його в сексуальних домаганнях. Ці звинувачення призвели до судового процесу, де у 2020 році його визнали винним у кількох злочинах сексуального характеру, засудивши до 23 років ув’язнення.

Проте, у квітні 2024 року, Апеляційний суд Нью-Йорка скасував цей вирок через процесуальні порушення, що відбулися під час розгляду справи. Тепер Вайнштейна чекає новий судовий процес, запланований на початок 2025 року.                                                            



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини