Головна Новини Зірки персона "Скасована" Кремлем співачка вимагає повернути їй роботу в РФ та погрожує вийти на вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Скасована" Кремлем співачка вимагає повернути їй роботу в РФ та погрожує вийти на вулиці

Лоліта Мілявська переживає не найкращий період життя, і зневірилася повернути кошти для існування

7 березня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Артистка Лоліта Мілявська опинилась серед російських зірок, яких "скасували" в країні-окупантці з причини  участі в голій вечірці Насті Івлєєвої в кінці минулого року. І коли всі інші за цей час потрохи  повертаються із забуття, всі намагання Мілявської  реабілітуватись відразу присікають .

"Скасована" Кремлем співачка вимагає повернути їй роботу в РФ та погрожує вийти на вулиці

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Співачка зізналася, що їй сумно без сцени, не має більше заробітків з концертів.  Аби знайти якесь заняття, вона  захопилась садівництвом і активно веде блоги в соціальних мережах.

Зокрема, на її каналі в Telegram з'явився відеоролик,  де Мілявська  із секатором у руках каже, як доглядає і підрізає фікуси, які ростуть у неї вдома. Артистка порівнює себе з головною героїнею байки Крилова "Мавпа і окуляри".

Підписавши звичайний ролик, вона лишила  цікавий ультиматум з вимогою  вернути її на сцену.

"Тут головне — зупинитися вчасно. P.S. Або повертайте мене на роботу, або я перейду на вулицю стригти все, що, на мій погляд, потребує симетрії", — написала Лоліта.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта розповіла про свою кремлівську пенсіюКолишня українська  співачка Лоліта Мілявська (уродженка Закарпаття) зі скандальною репутацією, яка вже  чимало років прислуговує вірою і правдою кривавій путінській  владі, розповіла своїм фоловерам, яку вона  зараз має російську пенсію  в країні-агресорці. Лоліта  особливо  виділила, що  гордиться бути "бабкою" — і  тепер дякує   кремлівській  владі за отриману надбавку до своєї  пенсії.

Але при цьому, коли сприймати за правду  слова  зірки, їй таких грошей  не вистачає  для звичного для неї  способу  життя. Тому співачка  активно  витрачає гроші, які вона відклала, гастролюючи з концертами за всі ці роки.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини