Головна Новини Зірки персона "Слава нації? Якій нації?": відома акторка оскандалилася висловлюваннями про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слава нації? Якій нації?": відома акторка оскандалилася висловлюваннями про Україну

Олена Рєпіна відзначилася українофобними фразами

25 лютого 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

Популярна українська актриса Олена Рєпіна, яка грала ролі у відомих  серіалах "Реальна містика", "Папік", "Слуга народу" та інших, оскандалилась українофобним висловлюванням.

"Слава нації? Якій нації?": відома акторка оскандалилася висловлюваннями про Україну

Олена Рєпіна (фото з відкритих джерел)

Про це написала журналістка Аліна Доротюк. Вона оприлюднила в своєму Telegram-каналі відеоролик, де  Рєпіна каже, що ненавидить Майдан і  що саме він ніби убив Україну.

"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз із нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Клятий Майдан! Ніхто не відповість", — сказала  Рєпіна.

Ще до цього Рєпіна невтішно висловилась щодо дерусифікації.

"Якщо ви назвали всю Україну вулицями Бандери, це не означає, що... Ну подивимося, як воно там буде. Слава нації? Якій нації? Якій нації? Ви хоча б знаєте, як в Україні люди виживають? В Україні, як люди виживають із корупцією. Бандерівці? Та й х*р із ними, ненавиджу", — сказала акторка.

Зараз, в день річниці повномасштабної війни  Олена Рєпіна ще  написала пост в соціальній мережі, який  видається неоднозначним, якщо згадувати  те, про  що зірка   казала раніше. На  російській мові Рєпіна пише про те, що для неї війна почалась  2014 року і питає, чому за весь цей час ніхто не зміг  вирішити  конфлікт  шляхом переговорів.

Вона додає, що "зневажає війну і її серце зупиняється на кладовищі, коли вона бачить загиблих воїнів і прапори на їхніх могилах".

”Слава нації? Якій нації?”: відома акторка оскандалилася висловлюваннями про Україну - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома акторка та блогерка потрапили у скандал через публікації роботи ППО. Військові  агресорки РФ  в ніч на  16 травня атакували  нашу країну ракетами та дронами.  Дві відомі  киянки влипли в гучну скандальну історію з причини того, що оприлюднили  відео роботи  представників вітчизняної  ППО на території столиці.  Оприлюднювати такі речі забороняють, сьогодні цю заборону переступили в  соціальних мережах ексдружина  київського наркодилера Юрія Чернецького Інна  Воронова та акторка Ксенія  Мішина


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини