Головна Новини Зірки персона Слух дня: зірка фільму «Джокер» вперше став батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Слух дня: зірка фільму «Джокер» вперше став батьком

Дружину зірки нібито помітили без «животика»

27 вересня 2020, 16:10
Поділіться публікацією:

У травні 2020 року в мережі з'явилася інформація, що виконавець головної ролі в психологічному трилері "Джокер" Хоакін Фенікс готується стати батьком. Але офіційно ні актор, ні його дружина Руні Мара цю інформацію не підтверджували. А днями видання Blikk повідомило, що первісток пари вже з'явився на світ.

Слух дня: зірка фільму «Джокер» вперше став батьком

Хоакін Фенікс і Руні Мара | Getty

Папарацці вдалося сфотографувати дружину знаменитості, коли вона сідала в машину. На фотографіях видно, що фігура актриси змінилася, а точніше у неї пропав великий живіт. Ці кадри послужили приводом для чуток, що Руні та Хоакін вже стали батьками. Але самі зірки цю інформацію ні підтверджують, ні спростовують.

Слух дня: зірка фільму «Джокер» вперше став батьком - фото 2

Видання також опублікувало знімок, який був зробив кілька місяців тому, на ньому можна помітити кругленький животик дружини актора. Тоді в ЗМІ говорили, що Руні Мара знаходиться на шостому місяці вагітності.

Слух дня: зірка фільму «Джокер» вперше став батьком - фото 3

Нагадаємо, що Хоакін Фенікс познайомився зі своєю коханою на зйомках фільму "Вона", але їх роман закрутився набагато пізніше. У 2019 вони таємно побралися, судячи з обручки, яку носить на безіменному пальці Руні Мара.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Хоакіну Феніксу за роботу в продовженні "Джокера" запропонували щедрий гонорар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини