Головна Новини Зірки персона ЗМІ: У Москві знайдено мертвим відомого стендап-коміка
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: У Москві знайдено мертвим відомого стендап-коміка

Кажуть, що останнім часом стендап-комік був в депресії

25 січня 2021, 10:00 comments1362
Поділіться публікацією:

На 42-му році життя помер відомий російський актор і стендап-комік Олександр Шаляпін. Його знайшли мертвим у власній квартирі.

ЗМІ: У Москві знайдено мертвим відомого стендап-коміка

Олександр Шаляпін / Instagram © shalyap_in

На місці події працюють співробітники поліції. Причина та обставини смерті артиста не повідомляються, але основна версія слідства — самогубство. Тіло Олександра Шаляпіна виявила у власній квартирі його дружина, яка тимчасово жила на дачі, але періодично приїжджала, щоб провідати чоловіка. Вона відразу ж викликала "швидку" допомогу.

Як повідомляє "МБХ медіа", директор стендап-коміка Марія Малякін підтвердила, що артист міг покінчити життя самогубством, тому що останнім часом він перебував у депресивному стані. Ходили чутки про те, що у Шаляпіна виникли проблеми з алкоголем, через які йому довелося на деякий час покинути свої виступи. Однак, друзі та дружина його підтримували й поклали його в клініку, де він зумів відновитися і повернутися до роботи.

Відомо, що Олександр Шаляпін знявся в таких фільмах, як "Бумер-2", "Жінки проти чоловіків", "Все й одразу" та інших. Також він активно виступав в проекті Stand Up і працював телеведучим на каналі "2х2".

Нагадаємо, що в Лос-Анджелесі у власній квартирі було знайдено мертвим популярного 62-річний актор Томмі Лістер. Друзі знаменитості звернулися в поліцію, забивши на сполох, що той не виходить на зв'язок. В результаті їх найгірші побоювання підтвердилися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в одному з номерів готелю міста Сан-Антоніо (на півдні штату Техас) було знайдено тіло 52-річного Джона Гетті — онука знаменитого мільярдера Пола Гетті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини