Головна Новини Зірки персона Відомий голлівудський актор знайдений мертвим у своїй квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий голлівудський актор знайдений мертвим у своїй квартирі

Поліцейські виявили тіло голлівудського актора Томмі Лістера в його квартирі

11 грудня 2020, 12:24 comments1473
Поділіться публікацією:

У Лос-Анджелесі, в районі Марина дель Рей, був знайдений мертвим популярний 62-річний актор Томмі Лістер. Поліцейські виявили тіло Лістера в його власній квартирі. Повідомляється, що 10 грудня друзі Томмі звернулися в поліцію, забивши на сполох, що той не виходить з ними на зв'язок. В результаті їх найгірші побоювання підтвердилися.

Відомий голлівудський актор знайдений мертвим у своїй квартирі

ФОТО: З відкритих джерел

За словами правоохоронців, мова про насильницьку смерть не йде. У зв'язку з цим, розслідування проводитися не буде. Відомо, що навесні поточного року Томмі перехворів на коронавірус. Однак ніяких ускладнень у знаменитості після цього не було. У листопаді у нього знову виявили COVID-19. Зараз не можна сказати точно, чи помер Лістер від коронавірусу або ж ні. Точна причина смерті буде встановлена після розтину.

За свої 62 роки життя актор встиг зіграти понад 20 ролей, а також озвучив персонажа в мультфільмі "Зверополіс". Лістер запам'ятався світу, як актор таких відомих фільмів: "Поліцейський з Беверлі-Хіллз 2", "Гомер і Едді", "Універсальний солдат", "П'ятий елемент", "Дракула 3000", "Темний лицар".

Крім того, що Лістер був талановитим актором, він ще й був рестлером. У світі спорту Томмі більше відомий як Зевс. Однак його кар'єра у сфері спорту закінчилася досить швидко. Попри це, для своїх фанатів він так і залишився найкращим у своїй справі. У соціальних мережах колеги та шанувальники актора висловили свої глибокі співчуття у зв'язку зі смертю Томмі.


Відомий голлівудський актор знайдений мертвим у своїй квартирі - фото 2

Відомий голлівудський актор знайдений мертвим у своїй квартирі - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що померла відома британська актриса, а також про те, що від коронавірусу помер відомий режисер і сценарист.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини