Сніжана Бабкіна повністю оголилася перед камерою (ФОТО)

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана поділилася відвертою фотографією, викликавши фурор у мережі

36-річна Сніжана Бабкіна здивувала шанувальників новою фотографією, на якій постала повністю оголеною.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала сонячний кадр, на якому сидить до фотографа спиною, прикривши пікантні місця, а на її спину дуже естетично падає тінь від гілки пальми. Зі спини фігура дружини українського музиканта виглядає красивою і підтягнутою, свій погляд Сніжана також відвела в сторону, тому на знімку не видно її обличчя.

У публікації, яка зібрала вже понад 17 тисяч лайків жінка написала, що оголила себе і своє життя. Вона поділилася в особистому блозі своїми емоціями, переживання і зізналася, що пишається собою і своїм чоловіком за те, що вони впоралися з усіма труднощами та душевним болем.


"Як естетично", "Дуже гарна фігура! І тінь від листочка просто в тему", "Фото дуже красиве", "Ви прекрасна", "Сніжана, ти прекрасна! У всіх аспектах! Дякую за світло, який несеш у світ, за те що ділишся", "Вашими вустами говорить Всесвіт", - прокоментували фоловери.

Зазначимо, що у своїх Insta-Stories Сніжана Бабкіна розповідала підписникам про своє життя, дитинство, про взаємини з першим чоловіком і про те, як пережила зради свого нинішнього чоловіка Сергія і змогла зберегти сім'ю.

Нагадаємо, що музикант і улюбленець багатьох шанувальників музики Сергій Бабкін розповів, чому і з ким зраджував своїй дружині Сніжані в перші три роки їх спільного життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий український співак і музикант Сергій Бабкін похвалився шанувальникам своїм новим іміджем.