Головна Новини Зірки шоу бізнес Сергій Бабкін зізнався, чому зраджував дружині з повіями
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Бабкін зізнався, чому зраджував дружині з повіями

Всі ті жінки, з якими спав Сергій Бабкін, були повіями

27 червня 2021, 14:57 comments2233
Поділіться публікацією:

Музикант і улюбленець багатьох шанувальників музики Сергій Бабкін розповів, чому і з ким зраджував своїй дружині Сніжані в перші три роки їх спільного життя.

Сергій Бабкін зізнався, чому зраджував дружині з повіями

Сергій Бабкін (фото з відкритих джерел)

Так, український артист Сергій Бабкін продовжує епатувати своїх шанувальників розповідями про себе. Нещодавно артист вирішив зізнатися, що практикував зраду на початку своїх відносин. Дружина пробачила його, і зараз їхній шлюб — один з найміцніших у вітчизняному шоу-бізнесі.

"Тоді був і алкоголізм, все було. Я себе не стримував ні в жінках, ні в алкоголі. Це інерція того життя, потяг, який ще гнав. Той демон, що в мені є, говорив: "Почекай, який стоп?! Ні! Поїхали далі, ми ще женемо", — розповів Сергій Бабкін в інтерв'ю для "Світського життя".

Всі ті жінки, з якими артист мав стосунки, були дівчатами за викликом. За словами самого артиста, він їм платив за послуги від 50 до 500 доларів за годину.

Ведуча задала йому питання, навіщо йому секс за гроші, коли його шлюб тільки почався? Бабкін відповів: "Це складно зрозуміти".

Навесні дружина українського артиста дала інтерв'ю, в якому першою публічно розповіла про зради чоловіка. Після цього вона зіткнулася з хейтом у соціальних мережах, але порадила кривдникам стежити за своїм життям.

Як ми повідомляли раніше, Сергій Бабкін поділився з шанувальниками свіжим знімком, на якому з'явився в новому образі. Артист зробив коротку модну стрижку.

Так, у кадрі, який Сергій Бабкін опублікував в Instagram, співак позував, сидячи в кріслі на відпочинку в Туреччині. Артист Бабкін постав перед підписниками в чорній легкій сорочці, брюках із яскравим принтом і стильних сонцезахисних окулярах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини