Головна Новини Зірки шоу бізнес Сергій Бабкін здивував Мережу кардинальною зміною іміджу
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Бабкін здивував Мережу кардинальною зміною іміджу

Користувачам мережі дуже сподобався новий образ знаменитості

15 червня 2021, 02:18
Поділіться публікацією:

Відомий український співак Сергій Бабкін поділився з шанувальниками свіжим знімком, на якому з'явився в новому образі. Артист зробив коротку стрижку.

Сергій Бабкін здивував Мережу кардинальною зміною іміджу

Сергій Бабкін (фото з відкритих джерел)

Так, в кадрі, який Сергій Бабкін опублікував в Instagram, співак позував сидячи в кріслі на відпочинку в Туреччині. Артист Бабкін постав перед передплатниками в чорній легкій сорочці, брюках з яскравим принтом і стильних сонцезахисних окулярах.

"Хочеш змінити життя — зміни життя! Стрижка тут ні до  чого. Зміна стрижки — це лише зміна стрижки", — підписав знімок Бабкін.

Користувачам мережі дуже сподобався новий образ знаменитості. Багато хто залишив приємні коментарі під фото.

Як повідомляли раніше 42-річний український артист Сергій Бабкін, у якого недавно виявили рідкісне захворювання очей, прокоментував слова дружини Сніжани про його численні зради. На своїй сторінці в Instagram музикант опублікував фотографію своєї коханої, де вона позує в шкіряному піджаку на голе тіло, і підписав свій пост: "Одкровення". У ньому артист розповів, що ситуація зі зрадами змінила їхнє життя і розділила її на "До" і "Після". Сергій Бабкін зазначив, що вони з коханою знайшли сили, щоб заглянути глибоко всередину проблеми, і у них вийшло її розв'язати. Також артист анонсував вихід своєї нової пісні "Вона знає", яка буде присвячена цій історії. Багато шанувальників подякували артиста за одкровення і відзначили, щоб він беріг свою дружину, тому що не кожна зможе пробачити зраду. "

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Сергій Бабкін розповів про те, що врятувати і зберегти шлюб зі Сніжаною йому допоміг загадковий "господар", який жив разом з ними у квартирі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини