Головна Новини Зірки персона Соліст гурту TVORCHI відповів, чому не знає української мови
commentss НОВИНИ Всі новини

Соліст гурту TVORCHI відповів, чому не знає української мови

Джеффрі Кенні розповів, як вивчає українську мову

19 грудня 2022, 21:35 comments1395
Поділіться публікацією:

Співак гурту TVORCHI,  що став переможцем Нацвідбору  на Євробачення -2023, нігерієць Джеффрі Кенні повідомив, що вчить українську мову. На даний час він говорить на англійській. Тож на співака  "звалився" хейт від жителів України, які заявили, що стати представником України на конкурсі не може артист, який не знає української мови. Про це переможець розказав, відповідаючи на питання ТСН.

Соліст гурту TVORCHI відповів, чому не знає української мови

Джеффрі Кенні (фото з відкритих джерел)

Як стверджує молодий співак, це не проблема, що перебуваючи в місті Ліверпуль,  говоритиме англійською. Адже його творчий колега з дуету — саунд-продюсер Андрій Гуцуляк — українець.

"Ми їдемо до Ліверпуля. У нас є українець, у нас є той, хто зможе спілкуватися з людьми там. Так що я не знаю, про що ви говорите. Якщо вони хочуть поговорити про це, тоді нехай", — відповів Кенні.

Артист каже, що  розуміє, коли говорять  українською мовою та тепер займається українською мовою з  репетитором.

"У мене є викладач... Я все розумію, я навчаюсь. Все буде Ок. Я зараз у процесі і я продовжу вчити мову, коли повернуся додому", — завершив  соліст дуету.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що група TVORCHI випустила джинґл зі звуків карантину. Українська електронна музична група TVORCHI вирішила не сидіти вдома без діла, тому створила джинґл, використавши для нього реальні звуки, який кожен чує в умовах карантину. Таким чином, колектив підтримав національну кампанію #залишайсявдома. Музиканти, як і багато інших українців, дуже свідомо поставилися до карантину, який оголосили через коронавірус, тому дотримуються самоізоляції. Але у всіх ситуаціях вони шукають натхнення, і ці кілька днів вдома, не стали винятком. Група представила свій 32-секундний джинґл, в якому чути звуки карантину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини