Головна Новини Зірки персона Соліст «Руки вверх» розповів про серйозне захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Соліст «Руки вверх» розповів про серйозне захворювання

Соліст після хвороби кинув шкідливі звички

16 лютого 2021, 17:15
Поділіться публікацією:








Відомий виконавець, соліст групи "Руки вверх" Сергій Жуков розповів про те, що кілька років тому опинився на лікарняному ліжку через звичайний синяк.

Соліст «Руки вверх» розповів про серйозне захворювання

Сергій Жуков / фото: Pavel Kashaev

У своєму інтерв'ю YouTube-каналі FAMETIME.TV виконавець розповів, що в останній раз відчував відчай, коли прийшов до лікарів і запитав, коли йому можна повернутися на сцену."Лікарі на мене подивилися і кажуть:" Сергію, ви взагалі у своєму розумі? Нам би зрозуміти взагалі, що з вами, чи виживете ви", — зазначив Жуков.

Відомо, що кілька років тому співак вдарився за лаштунками про одну з конструкцій, на яку кріпилося обладнання. У нього утворився синець, але Сергій не звернув на травму ніякої уваги. Після цього у нього стала розвиватися грижа, яка спровокувала серйозні проблеми зі здоров'ям.

Соліст групи "Руки вверх" не уточнив, який у нього був діагноз, лише зазначив, що три місяці був підключений до п'ятикілограмового медичного апарату, який йому доводилося носити з собою. У той період його сім'я була не в Москві, і виконавець був змушений самостійно долати ці труднощі.

Сергій Жуков зізнався, що після перенесеної хвороби змінив спосіб життя, він кинув шкідливі звички та скасував половину своїх концертів, щоб більше часу приділити відпочинку або іншій діяльності, яка забирає не так багато сил і енергії.

Нагадаємо, що відома українська співачка лікувалася в США від раку: знаменитість розповіла про симптоми та вартість лікування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український артист Сергій Бабкін розповів про рідкісне захворювання очей, яке у нього діагностували. Зараз музикант готується до другої операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини