Головна Новини Зірки персона Солістка "А'Студіо" вдруге стане мамою (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Солістка "А'Студіо" вдруге стане мамою (відео)

Як виявилося, співачка просто чекала виходу кліпу

30 жовтня 2020, 14:36 comments2217
Поділіться публікацією:








Стало відомо, що солістка групи А'Студіо і її коханий Павло стануть батьками. Про це артистка вирішила розповісти своїм шанувальникам після того, як відбулася прем'єра нової пісні колективу "Се ля ві", передає видання segodnya.

Солістка "А'Студіо" вдруге стане мамою (відео)

Кеті Топурія. Фото: paparazzi.ru

І це було зроблено зовсім не випадково, адже в кліпі можна побачити кругленький животик Кеті Топурії. Стосунки співачки з політичним бізнесменом почалися ще минулого року, але офіційно пара про це розповіла громадськості тільки в жовтні.

"Так співпало, що останнім часом в соцмережах часто обговорюють, чи в положенні я? Я не коментувала це. Мені хотілося, щоб про цю важливу новину дізналися, подивившись наше нове красиве відео. Коли я була в очікуванні своєї дочки Олівії, ми зняли кліп '"Ось вона любов'', який залишився для мене приємною згадкою. В одязі ми використовували мою улюблену гаму кольорів, яка зараз дуже актуальна. Я щиро сподіваюся, що ця важлива для нас робота зачепить серця багатьох людей", — поділилася знаменитість.

У артистки вже є дочка Олівія від першого шлюбу, з батьком якої вона розлучилася влітку 2017 року.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома модель Емілі Ратаковскі вагітна первістком. Зірка фільмів "Ідеальна пастка" та "Мистецтво обману" і супермодель, яка нещодавно ділилася секретами своєї стрункої фігури, шокувала шанувальників приємною новиною. Знаменитість скоро вперше стане мамою. Про це зірка повідомила на своєму акаунті в Instagram, опублікувавши зворушливе відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини