Головна Новини Зірки персона Співачка Alyona Alyona візьме участь у «Танцях з зірками»
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Alyona Alyona візьме участь у «Танцях з зірками»

Alyona Alyona передала виклик Позитиву

29 липня 2020, 12:35 comments1325
Поділіться публікацією:

Співачка Alyona Alyona візьме участь у «Танцях з зірками»

Популярна українська реп-виконавиця Alyona Alyona стала новою учасницею шоу "Танці з зірками". Знаменитість прийняла виклик від телеведучого Дмитра Танковича. Alyona Alyona вийде на танцювальний паркет вже цієї осені.

Реп-виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram відеоролик, яким показала, що приймає виклик від попереднього учасника. Зірка передала естафету учаснику груп "MOZGI" і "Время и Стекло" Позитиву.

Участь реп-виконавиці у танцювальному шоу неабияк вразило її шанувальників. Радісна новина спровокувала потік приємних коментарів в замітці співачки.

"Успіхів тобі. Запалюй танцмайданчик", "Ти класна", "Нічого собі, ти гармата", "Ось так новина", "Супер, чекаємо", "Цей сезон я буду дивитися", "Це буде вогонь і пожежа. Ти там всіх розірвеш", – написали шанувальники в коментарях.

Варто зазначити, що в червні Alyona Alyona оголосила про старт боротьби із зайвими кілограмами. За рік вона планує схуднути на 29 кілограмів, проте вже через півтора місяця на її вагах мінус 10 кілограмів. 15 червня після свого 29-річчя, Alyona Alyona важила 127,4 кілограма.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська рэперша Alyona Alyona потрапила в рейтинг Forbes.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини