Головна Новини Зірки персона Співачка МакSим звернулася до фанатів вперше після коми: "Поки насилу, але дихаю"
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка МакSим звернулася до фанатів вперше після коми: "Поки насилу, але дихаю"

Знаменитість зізналася, що не могла повірити в те, що перебувала в комі понад місяць

9 серпня 2021, 15:16
Поділіться публікацією:

Російська виконавиця Марина Абросимова (МакSим) вперше після виходу з коми звернулася до своїх шанувальників. Співачка опублікувала пост в соцмережі Instagram, в якому подякувала лікарям клініки, всім тим, хто переживав за неї під час хвороби, а також розповіла про свій стан здоров'я.

Співачка МакSим звернулася до фанатів вперше після коми: "Поки насилу, але дихаю"

Співачка МакSим - фото з відкритих джерел

"Мені дуже допомогло, що за мене переживали, думали про мене і молилися, мене це витягнуло з того світу", — написала МакSим, зазначивши, що сьогодні її переводять з реанімації у звичайну палату.

Також знаменитість зізналася, що не могла повірити в те, що перебувала в комі більше ніж місяць. Співачці здавалося, що минуло всього лише два дні.

Співачка також поскаржилася на слабкість і запаморочення й підкреслила, що на якийсь період концертна діяльність для неї під забороною. Її легеням потрібне відновлення.

"... я вдячна всім вам, лікарям і Господу Богу за те, що я продовжую жити на цій Землі, і, хоч поки що насилу, але дихаю", — написала МакSим.

Нагадаємо, що Марина Абросимова потрапила в медустанову ще в середині червня і фахівці прийняли рішення ввести співачку в штучну кому. Відомо, що лікарі діагностували у артистки пневмонію і 40% ураження легень. У фахівців була підозра, що запалення викликано коронавірусною інфекцією, але тести тричі показали негативний результат.

Російські таблоїди 27 червня опублікували інформацію про те, що у співачки уражено вже 80% легких. Стало відомо, що лікарі виявили в неї нове захворювання, яке вражає печінку. Медики поставили такий діагноз після ретельного обстеження в клініці, де знаходиться МакЅим. Вони припустили, що артистка давно страждає від це захворювання. Ймовірно, що воно вже знаходиться в хронічній стадії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини