Головна Новини Зірки персона Співачка MARUV випустила купальники в стилі БДСМ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка MARUV випустила купальники в стилі БДСМ (ФОТО)

Співачка MARUV презентувала колекцію латексних купальників, зазначивши, що в них дівчата будуть відчувати себе, ніби вони прилетіли з іншої галактики

15 червня 2021, 20:15 comments38044
Поділіться публікацією:

Епатажна українська артистка MARUV випустила власну колекцію латексних купальників, які більше нагадують її сценічні наряди, аніж пляжний одяг.

Співачка MARUV випустила купальники в стилі БДСМ (ФОТО)

MARUV (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, продемонструвавши модель свого БДСМ-бікіні, над дизайном якого працювала самостійно.

Купальники MARUV представляють собою ліф із зав'язками на шиї, що підкреслює груди, а також два види трусиків: бразиліана з вирізами на стегнах і трусики із завищеною талією.

Співачка зазначила, що на створення авторських купальників її надихнув американський науково-фантастичний серіал "Зоряний шлях".

"Мене надихнув "Зоряний шлях", і я хотіла б дати вам відчути, ніби ви прилітаєте з іншої галактики, щоб сяяти яскравіше зірок і сонця", — підкреслила артистка.

Доповнити купальники в стилі БДСМ українська виконавиця пропонує ланцюгами, рукавичками і босоніжками-стрипами.

Зазначимо, що свою першу капсульну колекцію одягу MARUV презентувала ще в серпні 2020 року. Співачка випустила міні-спідниці, укорочені легінси з латексу, а також топи, блузи та футболки різних кольорів із принтами.

Нагадаємо, що українська артистка MARUV опублікувала сімейне фото, на якому стоїть в обнімку зі своїм чоловіком Олександром, а на руках тримає собачку Ізольду. Шанувальники були в захваті від кадру, оскільки співачка дуже рідко ділиться особистими фотографіями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажна виконавиця MARUV в одному з інтерв'ю розповіла, що найближчим часом не планує ставати матір'ю і пояснила чому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини