Головна Новини Зірки персона Співачка Руслана розповіла про стусунки з чоловіком та спроби завагітніти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Руслана розповіла про стусунки з чоловіком та спроби завагітніти (ВІДЕО)

Руслана запевняє, що готова до дитини

12 лютого 2022, 01:40
Поділіться публікацією:








Відома в нашій країні виконавиця Руслана сказала, що вночі лягає спати в окремій спальні. Адже вона є індивідуалісткою.ЇЇ чоловік, музичний продюсер Олександр Ксенофонтов  має для нічного відпочинку свою спальню. Про це та інші подробиці їх життя вона розповіла  під час інтерв’ю для програми "ЖВЛ".

Співачка Руслана розповіла про стусунки з чоловіком та спроби завагітніти (ВІДЕО)

Співачка Руслана (фото з відкритих джерел)


 Як зазначила  співачка, вона є індивідуалісткою і не полюбляє спати вдвох. Тому в подружжя є для сну окремі кімнати. Вона безліч раз встає, щоб випити чаю з медом, чи натхнення до неї прийде. З цієї причини чоловік від неї втомився.

 Пара до сьогодні має спільну мету – вони дуже хочуть стати батьками. Артистка виразила впевненість, що"енергетично готова" до  того, щоб народити дитину.

Інтимне життя подружжя, як вона заявила, лише оновлюється, після того, як вони їдуть в Карпати, щоб там побути  тільки вдвох.

За словами виконавиці, там, а не вдома їх чекає романтика. Всі подружжя знають, що в помешканні це не те. Тільки кудись ідеш, хочеться. Можна в авто.  Для цього ми подорожуємо до Карпат, хочеться там цього драйву. В Карпатах місця є гіперсексуальними.

Сьогодні подружжя  направило всі свої можливості, щоб  стати  батьками. Руслана каже, що чоловік не підтримує її ідею винести на обговорення цю важливу для них тему.

За словами зіркової  гості програми, вони дуже мріють про малюка, але поки у них не вийшло стати батьками. Тому що є сильною виснаженість організму. І природа не дає можливості в цей невдалий момент завагітніти. Адже немає того потенціалу, який має з’явитись для малюка.

 Співачка додала, що має секрет, яким хоче поділитись з українками, які мають намір спробувати  йти на ЕКО, або мають на увазі інші моменти. Головне, переконати себе, що ти хочеш дитину.

 Зірка української сцени переконує, що відверто говорить на цю тему, тому що не розуміє подружніх пар, які безпідставно позбавляють себе власних спадкоємців. Вона не боїться народжувати після 45 років.

 Важливо, що 48- річна співачка перебуває у шлюбі  зі своїм чоловіком з 1995 року. Але малюків не мають до цього часу.

 Шість років тому Руслана та Олександр побудували два екобудинки. В одному з них – чимала музична студія. В іншому подружжя проживає.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у новому відео "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар на висоті 120 метрів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини