Головна Новини Зірки персона Співачка з України, яка після вторгнення повернулася до Росії, цинічно заспівала "Чорнобривці" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України, яка після вторгнення повернулася до Росії, цинічно заспівала "Чорнобривці" (ВІДЕО)

Асті зрадила рідну Україну, вибравши криваві рублі

25 лютого 2023, 22:45 comments1345
Поділіться публікацією:

Вчинок опальної співачки  Анни Асті, яка, коли почалось повномасштабне  російське  вторгнення, переховувалась в бомбосховищі,  проте пізніше  таки  виїхала в Росію, в річницю початку війни  розізлив багатьох  українців.

 Співачка з України, яка після вторгнення повернулася до Росії, цинічно заспівала "Чорнобривці" (ВІДЕО)

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Виконавиця  оприлюднила відеоролик,  де співає  відому пісню "Чорнобривці". Також Анна  привела  рядки з пісні,  що, коли  дивиться на чорнобривці,  то відразу згадує  маму.  Зрадниця Асті додала рядок,  де говориться про  рідну  землю.

Проте тут  цинізм  артистки не скінчився.  Вона  поставила ніби дату запису цього відеоролика  — 17 травня 2020 року.  Опальна виконавиця це робила ніби з поважної причини: щоб  не позбавитись  роботи  в РФ, де  мешкає ці останні роки.

При цьому Анна Дзюба (справжнє прізвище співачки, — ред.) веде  в РФ активну діяльність — співає, відкриває власні  салони краси  та  заклади харчування. Але  про повномасштабну війну  на рідній землі співачка і не згадує.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка зрадила Україну і випустила пісню, де підтримала окупантів. Виконавиця з України Яна Соломко, що родом з Полтави,  прийняла рішення поступити, як її колишня колега з групи "Real O" Регіна Тодоренко й  зрадила  свою країну. Зірка записала нову  пісню "ННН", яку присвятила  загарбникам. Відеоролик на YouTube  вона супроводила коротким підписом "Я ніколи, нікому, ні за що не проміняю наше кохання!",  зі слів композиції  зрозуміло, що коханий Яни  Соломко є військовим. Але, співачка обмежила  можливість  прокоментувати її повідомлення  про прем'єру в соціальних мережах.  З початку військового вторгнення РФ  Яна Соломко  вибрала зрадницьку позицію  та виїхала в Росію.   


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

25 лютого 2023, 23:03

И на хрена мне эта новость о какой то шлюхе


Новини