Головна Новини Зірки персона Співачку МакSим ввели у штучну кому: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачку МакSим ввели у штучну кому: що відомо про її стан

Медикам вдалося збити високу температуру у співачки

23 червня 2021, 17:04
Поділіться публікацією:

Стали відомі нові подробиці стану здоров’я російської співачки МакЅим. Вона вже кілька днів знаходиться в штучній комі, а дихати їй допомагає апарат ШВЛ. Про це пише видання StarHit

Співачку МакSим ввели у штучну кому: що відомо про її стан

Співачка МакЅим (фото з відкритих джерел)

Як повідомила журналістам PR-менеджерка співачки Яна Богушевська, лікарі не планують відключати артистку від апарату ШВЛ, адже її стан суттєво не змінився. Проте медикам таки вдалося збити високу температуру у співачки.

"У Марини стабільний стан, значних покращень або погіршень немає. Лікарям вдалося знизити температуру до нормальних показників", — заявила Яна Богушевська.

Вона також розповіла, що 38-річну артистку виведуть зі штучної коми, коли всі показники будуть у нормі.

Відомо, що лікарі діагностували у Марини Амбросімової пневмонію та 40% ураження легень. У фахівців була підозра, що запалення викликане коронавірусною інфекцією, але тести тричі показали негативний результат.  

У лікарні за виконавицею популярних хітів встановили цілодобовий нагляд. Кожного дня лікарі проводять чимало аналізів, щоб дізнатися причину недуги.

Довідково: МакЅим – творчий псевдонім російської співачки й авторки відомих хітів Марини Абросімової.

Раніше сайт "Коментарі" писав про те, що популярна українська співачка розповіла, як у неї виявили рак. На УЗД  в артистки була виявлена злоякісна кіста.

Міка Ньютон зізналася, що для того, щоб побороти онкологічне захворювання, знадобився рік і кілька хірургічних втручань. Медики були змушені видалити один яєчник, однак зараз зірка повністю здорова і хоче подарувати своєму чоловікові дитину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини