Головна Новини Зірки персона Спонсорування ЗСУ: сина Юрія Нікуліна перевіряють у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Спонсорування ЗСУ: сина Юрія Нікуліна перевіряють у РФ

Максим Нікулін потрапив у скандал через співачку Жасмін Страгу

11 вересня 2024, 23:10 comments1067
Поділіться публікацією:

 Максим Нікулін, син відомого російського актора Юрія Нікуліна та директор Московського цирку, запросив до журі фестивалю "Артист" російську співачку Жасмін Страгу, яка раніше висловлювала підтримку Збройним силам України. Цей вчинок викликав обурення в Росії.

Спонсорування ЗСУ: сина Юрія Нікуліна перевіряють у РФ

Максим Нікулін (фото з відкритих джерел)

За повідомленнями російських ЗМІ, правозахисний центр "Сорок сороків" подав запит до Генеральної прокуратури РФ із вимогою перевірити Нікуліна на "спонсорування тероризму". Представники центру обурені тим, що Нікулін запросив співачку, яка публічно висловлює свою антиросійську позицію та критикує вторгнення РФ в Україну, до участі у фестивалі. Вони закликають не допустити її присутності на заході.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка спалила свій російський паспорт. Відома співачка Юлія Юріна, родом з Росії, але вже довгі роки проживає в Україні. Артистка презентувала свій новий музичний кліп на пісню "Чорна хмара". Цей ролик став не тільки художнім вираженням її таланту, а й потужним знаком солідарності з Україною. У кліпі артистка символічно спалює свій російський паспорт. Цей акт відображає глибоку підтримку Юріною української держави та її народу в боротьбі проти агресії з боку Росії. Незважаючи на своє походження, Юріна довела, що її серце і душа на боці України. 

Пісня "Чорна хмара" була написана відгуком на злочини окупантів у Бучі, ставши не просто музичним треком, але й важливим культурним та політичним заявленням. Кліп було знято у маленькій кімнаті на тлі чорного простирадла, де до зйомок були залучені волонтери. Не дивлячись на естетичну простоту, результат виявився емоційно насиченим і глибоким.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини