Головна Новини Зірки персона «Справжній янгол»: померла відома трансгендерна співачка зі Швеції
commentss НОВИНИ Всі новини

«Справжній янгол»: померла відома трансгендерна співачка зі Швеції

Покійній артистці було всього 34 роки

30 січня 2021, 18:08 comments1321
Поділіться публікацією:








30 січня в результаті нещасного випадку в Греції загинула відома шведська співачка і музикантка SOPHIE. Сумну новину повідомляє спеціалізоване британське видання metro.co.uk.

«Справжній янгол»: померла відома трансгендерна співачка зі Швеції

SOPHIE померла в результаті нещасного випадку. Фото із відкритих джерел

Артистка померла у віці 34 років. UNISIL.  відома у музичній тусовці, як трансгендерна виконавиця і композиторка. Стиль її композицій у поп-стилі називають гіперкінетичним та сюрреалістичним. Свого часу співачка співпрацювала із самою Мадонною.

 

Особливих деталей смерті Софі Ксеон (повне ім’я виконавиці — ред.) не розкривають, відомо лише, що стався нещасний випадок. На момент загибелі виконавиця знаходилася в Афінах. За повідомленням звукозаписуючої студії Transgressive Records, Софі хотіла поспостерігати за повним місяцем, але послизнулася і впала.

За своє не надто довге життя співачка встигла випустити всього один альбом "Oil of Every Pearl's Un-Insides" (з англ. "Олія всередині кожної перлини"). Збірка композицій була номінована на премію "Греммі", як кращий танцювальний / електронний альбом. Варто зазначити, що SOPHIE була однією із перших трансгендерних виконавиць, яких номінували на таку високу музичну нагороду.

Напередодні трагічної загибелі співачки, всього за два дні до, світ побачив її новий сингл "UNISIL".

Глибоко засмучені трагічною новиною шанувальники творчості SOPHIE прощаються із нею у соцмережах. "Квір-ікона", "музичний першопроходець", "справжній янгол", "ти змінила життя людей" — цими та багатьма іншими формулюваннями фанати висловлюють своє захоплення і щирий жаль через втрату кумира.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у віці 77 років помер знаменитий британський музикант Хілтон Валентайн.

Також на порталі можна дізнатися, якими скандальними висловлюваннями про Україну "прославився" покійний актор Василь Лановий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

30 січня 2021, 18:55

По поводу пидораски или раса-господь нашел способ покарать.А по поводу Ланового-скандальна сама хохолская нация-все эти крикуны-псевдопатриоты,поклоняющиеся Западу-Сатане.А Лановой-знаменитый артист,звезда по теперешнему.


Новини