Головна Новини Зірки персона "Спробую, поки є час": Євген Кошовий кардинально змінив імідж (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спробую, поки є час": Євген Кошовий кардинально змінив імідж (фото)

Гуморист відростив волосся і вуса і показав, як виглядає

4 листопада 2020, 17:14 comments1335
Поділіться публікацією:

Популярний український комік вирішив скористатися карантином для того, щоб поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Кошовий заявив, що перестав голитися, а також хоче знову відростити волосся.

"Спробую, поки є час": Євген Кошовий кардинально змінив імідж (фото)

Євген Кошовий. Фото: dynamo.kiev.ua

Першими результатами свого перевтілення гуморист поділився на своїй сторінці в соціальних мережах, опублікувавши відповідну фотографію. Він виклав селфі, на якому можна побачити коротке волосся і вуса з борідкою.

"Поки є час, спробую, як це з волоссям. І не голитися!", — написав Кошовий.

”Спробую, поки є час”: Євген Кошовий кардинально змінив імідж (фото) - фото 2

Євген Кошовий є відомим українським актором, гумористом і шоуменом, а з 2012 року ще й членом журі в розважальній програмі "Розсміши коміка". Кар'єру коміка він почав ще в студентські роки, коли став учасником команди "КВН".

Поголився наголо Євген у 2001 році, щоб зобразити на сцені Вітаса і Олександра Розенбаума, але цікаво, що цей номер так і не вийшов в ефір. Він розповів, що у нього було русяве волосся, але після цього воно так і не відросло заново. Схоже, що саме зараз шоумен вирішив надолужити згаяне.

Як повідомляв портал "Коментарі", Кошовий заявив, що Квартал-95 готовий прийняти повернення Зеленського після президентського терміну. За словами Кошового, Зеленський зможе повернутися на посаду, яку займав до свого президентства, а саме — художній керівник. Також Євген додав, що із задоволенням віддасть чинному президенту свою посаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини