Головна Новини Зірки персона Стало відомо про проблеми зі здоров'ям у російської Примадонни
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про проблеми зі здоров'ям у російської Примадонни

Переїзд до Латвії: новий етап у житті Алли Пугачової після проблем з ногами

10 червня 2024, 12:40 comments1635
Поділіться публікацією:

Відома російська співачка Алла Пугачова, яка виступала проти дій Кремля, після тимчасового перебування на Кіпрі вирішила переїхати. Причиною стали проблеми зі здоров'ям: через спеку та високу вологість у співачки почалися проблеми з ногами, що ускладнило її пересування.

Стало відомо про проблеми зі здоров'ям у російської Примадонни

Алла Пугачова через проблеми зі здоров'ям поїхала з Кіпру

Ця проблема змусила Аллу шукати найкраще місце для життя, і вибір упав на Юрмалу, Латвія. Там співачка вже має власну віллу, яка стане новим будинком для неї, її чоловіка — відомого гумориста і шоумена Максима Галкіна, та їхніх дітей.

Вплив клімату на здоров'я

Медичні фахівці підтверджують, що переїзд в Юрмалу може значно покращити стан здоров'я співачки, оскільки клімат у цьому регіоні помірніший і може краще підходити для її віку та стану. Переїзд також дасть змогу більше часу проводити на природі, що сприяє відновленню та загальному благополуччю.

Перспективи та плани на майбутнє

Переїзд в Юрмалу не тільки обіцяє найкращі умови для здоров'я, а й дає Пугачовій та її сім'ї можливість розпочати новий етап у їхньому житті, у більш спокійній та стабільній обстановці, де вони зможуть почуватися безпечно та захищено.

Політична позиція та антивоєнна активність

На початку повномасштабної війни Росії проти України Алла з сім'єю залишила Росію, відкрито засудивши дії режиму. 2022 року примадонна навіть попросила включити її до списку "іноагентів", тим самим підтримуючи антивоєнні погляди чоловіка, який уже був внесений до цього списку. Галкін активно висловлює своє невдоволення діями російської влади, особливо у контексті українського конфлікту.

Раніше "Коментарі" писали, що у Примадонни, зірки з РФ Алли Пугачової , яка засуджує кривавий кремлівський режим Кремля і поїхала за кордон, відібрали її звання королеви російської естради. Цим званням вирішили нагородити відому шанувальницю путінського режиму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини