Головна Новини Зірки персона Стало відомо, від якої хвороби страждала Єлизавета II в дитинстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, від якої хвороби страждала Єлизавета II в дитинстві

"Королева була покалічена в дитинстві"

2 вересня 2020, 20:10 comments1283
Поділіться публікацією:

Царююча королева Великобританії з дитинства готувалася стати спадкоємицею престолу. Однак в дитинстві вона часто піддавалася панічним атакам, передає видання glavcom.

Стало відомо, від якої хвороби страждала Єлизавета II в дитинстві

Єлизавета II. Фото: file.liga.

Про це стало відомо зовсім недавно, коли вийшла біографічна книга "Гувернантка" Венді Холден. У ній докладно описані спогади покійної Маріон Кроуфорд, яка протягом багатьох років була особистою вчителькою королеви.

Наставниця поділилася, що в дитинстві Єлизавета відчувала себе безпечно тільки тоді, коли всі речі навколо неї були в ідеальному порядку. Це стосувалося навіть посуду на обідньому столі: поки маленька дівчинка не підлаштовувала прилади по лінійці, вона не могла приступити до трапези.

Маріон непогано розбиралася в дитячій психології, володіючи глибокими знаннями в цій області. Вона відразу зрозуміла, що має справу з нав'язливими думками. І панічні атаки, яким піддавалася майбутня королева, дуже турбували гувернантку.

"Королева була покалічена в дитинстві. Вона страждала від обсесивно-компульсивного розладу", — розповідала вчителька.

Також Кроуфорд говорила, що маленька Лілібет (так її називали рідні люди) була дуже  акуратною дитиною. Але деякі її причуди дуже хвилювали Маріон. Наприклад, дівчинка могла прокинутися вночі і почати приводити до ладу свій одяг і взуття.

Дане психічне захворювання змушує людей бути одержимими думками і контролювати абсолютно все навколо себе. Такі люди схильні до неприємних і нав'язливих думок.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор написав книгу для своєї дочки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини