Головна Новини Зірки персона Стан хворого на розлад мови голлівудського актора погіршився: чи повернеться він на екрани
commentss НОВИНИ Всі новини

Стан хворого на розлад мови голлівудського актора погіршився: чи повернеться він на екрани

Про тяжкий недуг Брюса Вілліса стало відомо у березні цього року

14 грудня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

Голлівудська знаменитість  Брюс Вілліс захворів на афазію,  це — розлад мови. Зараз  стан актора став  важчим, бо він не пізнає найрідніших, ще він не завжди  може зрозуміти слова, з якими до нього звертаються. Про це  інформує  сайт Radar Online.

Стан хворого на розлад мови голлівудського актора погіршився: чи повернеться він на екрани

Брюс Вілліс (фото з відкритих джерел)

Весною екс-дружина зірки  Демі Мур  заявила, що  він  зупиняє власну кар'єру  і вже не зніматиметься, причина -  важка хвороба афазія,що спричиняє розлад мови в  людини.

Важка реальність, але зірка тепер  не може багато говорити і не завжди  розуміє, коли до нього звертаються. Родина старається не залишати його ні на мить.  

"Бувають дні, коли вони бачать проблиски старого Брюса, але вони короткі й нечасті", — йдеться в публікації журналістів.

Родина знаменитості має намір  разом  провести Різдво та канікули, бо люблять тата.

"Дівчата не можуть уявити собі Різдво без Брюса. Мені було боляче бачити, як йому стає гірше. Старші дівчата сумують за старим Брюсом — тим, хто раніше дражнив їх щодо їхніх хлопців і давав їм непрохані поради", — каже нинішня дружина зірки.

На жаль, в  найближчий  час улюблений актор  багатьох  глядачів не зніматиметься в кіно, разом з тим, якщо хворобу вдасться перемогти, все можливе.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що голлівудський актор з польським корінням ініціював збір коштів для України. Відомий американський актор, посол платформи UNITED24 Лів Шрайбер ініціював збір коштів на купівлю генераторів для медичних закладів України. Чоловік неодноразово раніше заявляв, що захоплений відвагою українських лікарів, які "творять чудеса щодня". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

regerg

14 грудня 2022, 23:59

Новогодняя Pаcпpодажa. Термобелье Columbia нoвогo покoлeния с уникальной технологии Omni Heat (влаговыводящей и теплообменной фунцией), обладает антибактериальными и гипоаллергенными свойствами. Покyпaй по стаpoй цeнe ------ https://min.lc/Columbia


Новини