Головна Новини Зірки персона Стан важкий: російський актор, який підтримує агресію Кремля, екстрено госпіталізований
commentss НОВИНИ Всі новини

Стан важкий: російський актор, який підтримує агресію Кремля, екстрено госпіталізований

За останні кілька місяців актор Василь Ліванов потрапляє до лікарні вже не вперше.

3 жовтня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

 Російський актор Василь Ліванов, відомий своїми ролями в кіно та дубляжі, був госпіталізований до НДІ імені Скліфосовського після перенесеного інсульту головного мозку. Ліванов потрапив до лікарні 29 вересня, коли відчув задуху, порушення мовлення, біль і слабкість у тілі та ногах. Лікарі діагностували інсульт і почали негайне лікування.

Стан важкий: російський актор, який підтримує агресію Кремля, екстрено госпіталізований

Актор Василь Ліванов (фото з відкритих джерел)

На жаль, терапія не принесла очікуваних результатів. У актора виявили критично низький рівень кисню в крові, а також надзвичайно високий рівень запальних маркерів, що перевищував норму в п'ять разів. Це призвело до погіршення стану здоров'я, і Ліванова перевели до реанімації, підключивши до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ). За словами лікарів, стан актора залишається важким, і він перебуває у відділенні реанімації неврології.

У зв'язку з цим Василя Ліванова перевели в реанімацію і помістили під апарат ШВЛ. "Реанімація неврології, стан важкий", — повідомили пресі лікарі.

Це не перший випадок проблем зі здоров'ям у актора цього року. Влітку 2024-го Василь Ліванов переніс операцію з видалення тромбу і розширення судин, після чого його стан певний час був стабільний.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярний російський співак потрапив до лікарні. Російська зірка  Микола Носков опинивсь в лікарні і знаходиться в стані середньої тяжкості. Артист, що  кілька років тому  переніс два інсульти, тепер перебуває  в лікарні з ускладненням після вірусу. За інформацією пропагандистських видань, Носков  опинивсь в лікарні з пневмонією на тлі вірусу. Музикант самостійно прийшов до медиків з причини  загострення хронічної обструктивної хвороби легень. Вони діагностували у співака правобічну пневмонію і вирішили госпіталізувати його.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash/58085

Новини