Головна Новини Зірки персона Старший син Бекхемів одружується з дочкою мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Старший син Бекхемів одружується з дочкою мільярдера

Бруклін Бекхем пообіцяв коханій стати найкращим чоловіком

12 липня 2020, 11:05 comments1574
Поділіться публікацією:

У сім'ї Бекхемів готуються до весілля. Про свій намір створити сім'ю оголосив старший син Вікторії та Девіда — 21-річний Бруклін Бекхем. Про це фотограф-любитель написав на своїй сторінці в Instagram.

Старший син Бекхемів одружується з дочкою мільярдера

Бруклін зазначив, що зробив пропозицію своїй коханій Николі Пельтц ще в кінці минулого місяця, але пара приховувала від громадськості цю радісну новину. Дівчина відповіла йому "так" і тепер він відчуває себе найщасливішою людиною.

Хлопець пообіцяв своїй коханій стати найкращим чоловіком і в майбутньому — хорошим батьком. Бруклін також опублікував романтичну фотографію з 25-річною Николі Пельтц, де вони стоять у полі і дивляться один на одного.

Зіркова наречена теж вирішила прокоментувати заручини і зазначила, що Бруклін зробив її найщасливішою дівчиною в світі. Ніколе публічно зізналася йому в коханні і написала, що хоче провести з ним усе своє життя.

До речі, пост зіркового сина менше ніж за добу зібрав близько 2 мільйонів лайків і безліч коментарів. Друзі-знаменитості і шанувальники пари вітають їх з заручинами і бажають їм щастя.

Старший син Бекхемів одружується з дочкою мільярдера - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 72-річний батько Девіда Бекхема одружується на мільйонерші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини