Головна Новини Зірки персона СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців
commentss НОВИНИ Всі новини

СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців

Дубравін відкрито насміхається з того, що його "замінили" в серіалі

26 березня 2023, 23:10 comments8317
Поділіться публікацією:

Кіноактор з РФ  Прохор Дубравін  прокоментував  скандал, що мав місце на телеканалі  СТБ і пов'язаний з серіалом  де він знімався. Актора замінили на діпфейк, але це  його тільки розсмішило.

СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців

Прохор Дубравін (фото з відкритих джерел)

В соцмережах Дубровін  пише,  що  йому відомо  про це. Один з підписників надіслав йому  інформацію зі ЗМІ. Але  актор  подумав, що це непорозуміння.

"Пару днів тому підписниця надіслала фото екрана з питанням: "Зараз в Україні виходить новий серіал, і там головний актор схожий на вас, але щось там з обличчям незрозуміле". Подивився ... Так, з обличчям там дійсно було щось незрозуміле... Ну, думаю я, ракурс невдалий, зсутулився ще, але це ж я знімався", — написав російський актор.

 Але представник  РФ вияснив, що йому найшли заміну. . Тому Дубравін почав глумитись.

"Ну, що сказати ... Дуже шкода, що домовилися з обличчям Дмитра Саранскова, а не з обличчям Бреда Пітта", — прореагував російський артист.

Коментар артиста  розділив  користувачів.  Одні написали, що Дубравіну не варто дивуватись, адже в Україні не хочуть навіть чути про  представників  РФ. Інші  дотримуються думки,  що серіал з Дубровим  ліпше  було б не показувати.

 Адже трейлер до серіалу "Останній лист коханому"",  де видно  заміну, викликав чимале обурення.  Глядачі дотримуються думки, що представники телеканалу вчинили  неправильно.

СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського. Відома російська артистка, яка стала популярною через роль у  фільмі "Москва сльозам не вірить", Раїса Рязанова  завдала образ президенту України Володимиру  Зеленському,  що героїчно залишається у "військовій" країні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віталік1й

27 березня 2023, 00:08

Укропська гидота в своєму репертуарі


Новини