Головна Новини Зірки персона Стиліст Юлія Пелипас вийшла заміж за співзасновника Monobank Дмитра Дубілета
commentss НОВИНИ Всі новини

Стиліст Юлія Пелипас вийшла заміж за співзасновника Monobank Дмитра Дубілета

Пара оголосила про одруження 14 лютого

15 лютого 2022, 23:50 comments2608
Поділіться публікацією:

Колишній посадовець нашої держави та один із співзасновників Monobank Дмитро Дубілет офіційно розписався зі своєю обраницею, яка заснувала  бренд  Bettter і  працювала екс- fashion-директором Vogue Ukraine Юлією Пелипас, пише УНІАН,

Стиліст Юлія Пелипас вийшла заміж за співзасновника Monobank Дмитра Дубілета

Юлія Пелипас та Дмитро Дубілет (фото з відкритих джерел)

Дмитро з Юлією  почали зустрічатися ще в 2020 році. Тільки разом вони  відвідували  світські  заходи, оприлюднювали спільні  світлини і не ховали ні від кого свої почуття. 14 лютого з'явилась звістка, що вони офіційно узаконили свої стосунки. 

Щаслива Юля  в мережі  повідомила про радісну подію. Очевидно, закохані не організовували  пишну церемонію  весілля, тому що  ні світлин, ні відео з їх особистого свята   ще  немає.

При цьому, Дмитро Дубілет  раніше був одруженим, але три роки тому взяв розлучення. А в його нинішньої обраниці є двоє діток від першого шлюбу.


Стиліст Юлія Пелипас вийшла заміж за співзасновника Monobank Дмитра Дубілета - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Мендель вперше показала свого бойфренда. В День всіх закоханих, ексречниця українського президента Юля Мендель перший раз представила свого коханого. Про роман Мендель  із загадковим незнайомцем чутки ходять ще з кінця листопада 2021 року. Зворушливі світлини формату love story під мелодію, що виконує гурт Океан Ельзи, Юля виставила в мережі на своїй сторінці. Обранець 35-річної української журналістки – 36-річний політик та економіст Павло Кухта. Правда, коханий Юлії Мендель був раніше одружений і працював на посаді заступника міністра економіки. Про те, що журналістка не сама, а має кохану людину, йшли чутки ще з кінця минулого року.  Саме в той час, під час інтерв'ю Юлія розповіла, що вже готова почути пропозицію руки та серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини