Головна Новини Зірки персона Стінг закликає допомогти українцям пережити складну зиму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стінг закликає допомогти українцям пережити складну зиму (ВІДЕО)

Англійський співак звернувся до усього світу, аби небайдужі змогли допомогти забезпечити українців у холодний період.

2 грудня 2022, 20:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відомий англійський музикант Sting записав відеозвернення в якому просить допомогти українцям пережити зиму і закликає світ зробити усе можливе для цього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram відомого музиканта.

Стінг закликає допомогти українцям пережити складну зиму (ВІДЕО)

Стінг звернувся до Українців. Фото: з відкритих джерел

Стінг  у своїй промові говорить, що зараз зима в Англії, але також і в Україні, де російські військові завдають атак по критично важливій енергетичній інфраструктурі. Що впливає на життя українських сімей, які мерзнуть від холоду.

Англієць створив ініціативу під назвою The Renew Democracy, що перекладається як "відновити демократію". Мета такої організації придбати і доставити для українців речі, що допоможуть пережити холодну зиму: спальні мішки, їжа швидкого приготування та інше.

"Зберегти тепло взимку – це буде найважливішою битвою цієї війни. "The Renew Democracy" забезпечуватиме українські родини їжею швидкого приготування та спальними мішками, щоб захиститися від мінусових температур. Кожен ваш долар має значення. Цього року подаруйте тепло українцям", — говорить Стінг.

Переглянути повне відеозвернення англійського музиканта Стінга про допомогу для українців можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський аналітичний центр розповів першочерговий план Російської Федерації напасти на Україну. Ці дії включали ліквідацію окремих посадових осіб, або їх катування.

Також "Коментарі" писали про гучну заяву канцлера Німеччини Олафа Шольца, який заявив, що Російська Федерація не може перемогти у війні проти України. Німецький політик наголосив, що жодна країна, яка має агресивні наміри не повинна сумніватись у відповіді Німеччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини