Головна Новини Зірки персона Стівена Спілберга хочуть вбити: режисер звернувся до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівена Спілберга хочуть вбити: режисер звернувся до суду

Стівен Спілберг побоюється, що його сім'я може постраждати

2 грудня 2020, 19:20
Поділіться публікацією:

Голлівудський кінорежисер Стівен Спілберг, відомий такими роботами, як "Щелепи" і "Іншопланетянин", потрапив в неприємний інцидент. Знаменитість звернувся до суду і попросив захисту від жінки, яка його переслідує та обіцяє вбити.

Стівена Спілберга хочуть вбити: режисер звернувся до суду

Стівен Спілберг (фото з відкритих джерел)

Режисер боїться, що жінка перейде від погроз до радикальних дій і завдасть шкоди сім'ї, тому він домігся тимчасового заборонного ордера, який забороняє жінці на ім'я Сара Чар наближатися до зірки і його членів сім'ї на відстань, ближче ніж на сто ярдів.

Відомо, що жінка вже кілька місяців стежила за ним і писала повідомлення з текстом, що уб'є його особисто.

Спілберг звернувся до правоохоронних органів, які з'ясували, що Сара Чан намагалася купити вогнепальну зброю, щоб виконати обіцянку. Це все призвело до того, що її затримали.

Режисер вирішив найняти особисту охорону, на той випадок, якщо жінку випустять, і вона буде ігнорувати судову заборону.

Нагадаємо, нещодавно американська співачка Кеті Перрі поскаржилася на те, що її переслідує бездомний. Він пише їй загрози в соціальній мережі, а також залякує тим, що вб'є її коханого Орландо Блума. Чоловік навіть намагався проникнути на територію її будинку, розташованого в Беверлі-Хіллз.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса, зірка фільмів "Інший світ" і "Оселя проклятих" Кейт Бекінсейл стала жертвою переслідувань. Невідомий чоловік довгий час переслідує її та пише загрози, але поліція поки не встановила його особу. До речі, це не перший сталкер, у якого актриса викликала підвищений інтерес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини